TUR-INFO.pl | Serwis informacyjny branży turystycznej
ZAJRZYJ DO NAS NA: TUR-INFO.PL na Facebook TUR-INFO.PL na Twitter
Uwaga! Serwis nie bierze odpowiedzialności za treść ogłoszeń. Ewentualne naruszenia regulaminu serwisu prosimy zgłaszać Administratorowi po przez stronę Kontakt

Dział: Szkolenia

Szkolenie Specjalista ds. turystyki/3 dni.Ostatnie miejsca!

Data wstawienia: 2019-12-05 00:31
Data ważności: 2020-01-19
Województwo: Mazowieckie

Marzysz o pracy w turystyce, ale nie wiesz od czego zacząć?
Zacznij od inwestycji w siebie, i weź udział w praktycznym szkoleniu, po którym będziesz realnie przygotowany do pracy w biurze podróży, i bardziej konkurencyjny na rynku pracy. Uczestnicy poprzednich edycji szkolenia już pracują w turystyce!

Szkolenie Specjalista ds. turystyki - na START w turystyce, to intensywne 3- dniowe szkolenie, oparte na wieloletnim doświadczeniu w branży turystycznej, łączące wiedzę merytoryczną, moduły warsztatowe, i praktykę systemów rezerwacyjnych.

* Termin: styczeń: 17-19.01 (piątek- niedziela)Termin potwierdzony!Ostatnie miejsca!
* Inwestycja: 990 pln
* Miejsce szkolenia: Warszawa
* Kameralna grupa
* Imienny certyfikat
* Materiały dydaktyczne

W programie szkolenia m.in.:

* 1 dzień warsztatów - systemy rezerwacyjne
* produkty i usługi turystyczne
* rynek biur podróży w Polsce
* profesjonalna obsługa Klienta

Szczegółowe informacje i zapisy na szkolenie: https://www.travelcity.com.pl/szkolenia
Masz dodatkowe pytania? Zastanawiasz się, czy to szkolenie jest dla Ciebie?
Napisz, zadzwoń!


Ogłoszeniodawca

Firma: Biuro Podróży Travel City
Telefon:  727553490
E-mail: szkolenia@travelcity.com.pl



Zobacz inne ogłoszenia z tego działu

Zobacz inne ogłoszenia z tego działu
Ta strona przetwarza dane osobowe oraz używa COOKIES. Szczegóły przetwarzania danych osobowych są opisane w polityce prywatności. Korzystając z tej strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki i akceptujesz regulamin strony. Wszelkie szczegóły w regulaminie, polityce prywatności oraz polityce cookies.
  Akceptuję