Subskrypcja



Szukaj





Woda dla gastronomii

Firma Thier prowadząca od 25 lat wytwórnię wody "Małopolanka" poszerzyła swój asortyment o wodę przeznaczoną dla rynku hotelarsko-gastronomicznego.


Woda ta jest sprzedawana w ładych, szklanych butelkach 0,33l zakręcanych kapslem twist-off. Woda dostępna jest w wersji niegazowanej i gazowanej.

Sama woda pochodzi z pokładów dewońsko-karbońskich i charakteryzuje się naturalnym niskim poziomem sodu. Jest polecana jest do spożycia przy dużym wysiłku fizycznym lub intelektualnym oraz przy chorobach związanych z nadciśnieniem tętniczym.

Zakład produkujący wodę Małopolanka ma wdrożony system ISO oraz system HACCP. Więcej informacji można znaleźć na stronie producenta www.malopolanka.pl.




Komentarze


(kiedy jest to możliwe, sugerujemy podpisanie się)

(podaj jeśli chcesz być powiadamiany o nowych wypowiedziach w tym wątku, Twój e-mail nie jest ujawniany publicznie, ani nikomu udostępniany)



Tagi:


Komentarze:

(brak tematu) [2014-07-25 12:38 193.242.212.*]
Wszystko pięknie ładnie, szkoda tylko że pan Thier dorabia się na niezapłaconych fakturach od dostawców i wykorzystywaniu pracowników odkładając ich wypłaty w nieskończoność. Odradzam jakąkolwiek współprace z tą osobą, my się już na nim przejechaliśmy. odpowiedz »





Ta strona używa COOKIES. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki i akceptujesz regulamin strony. Szczegóły w regulaminie.
OK, zamknij