TUR-INFO.pl | Serwis informacyjny branży turystycznej
ZAJRZYJ DO NAS NA: TUR-INFO.PL na Facebook TUR-INFO.PL na Twitter

POT zaprasza do udziału w International Destination Expo w Pradze

W dniach od 21 do 26 marca 2006 roku w Pradze odbędzie się impreza International Destination Expo, organizowana przez American Society of Travel Agency (ASTA). Udział w imprezie daje możliwość nawiązania kontaktów handlowych z amerykańskimi biurami podróży. Organizatorzy przewidują, że przyjedzie ponad 700 touroperatorów z USA. Podczas targów będą odbywały się sesje seminaryjne i prezentacje tematyczne.


Polskie stoisko narodowe będzie miało 36 metrów kwadratowych powierzchni. Jego organizatorem będzie Polska Organizacja Turystyczna. Podczas imprezy swoją ofertę zaprezentują regiony Dolnego Śląska, Małopolski i Mazowsza.

Polskie biura turystyki przyjazdowej mogą wykupić stoisko poprzez POT i prezentować swoją ofertę w ramach miejsca dla odpowiednich regionów (obiekty), a w przypadku biur podróży z innych regionów na powierzchni podstawowej Polskiej Organizacji Turystycznej.

Wszystkich zainteresowanych skorzystanie z oferty POT prosi o bezpośredni kontakt z Dolnośląską lub Małopolską Organizacją Turystyczną, Urzędem Marszałkowskim Województwa Mazowieckiego (Departament Kultury, Promocji i Turystyki ) lub POIT w Nowym Jorku. Ze względu na ograniczona powierzchnię stoiska liczba miejsc jest ograniczona.

Dodatkowych informacji udziela pani Magdalena Krucz, tel: 022 630 17 23, email: mkrucz@pot.gov.pl




Komentarze

(kiedy jest to możliwe, sugerujemy podpisanie się)

(akceptacja regulaminu)



Tagi:
POT impreza zaproszenie targi turystyczne Praga International Expo w Pradze Magdalena Krucz 2006 Polski na POT




Ta strona przetwarza dane osobowe oraz używa COOKIES. Szczegóły przetwarzania danych osobowych są opisane w polityce prywatności. Korzystając z tej strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki i akceptujesz regulamin strony. Wszelkie szczegóły w regulaminie, polityce prywatności oraz polityce cookies.
  Akceptuję