TUR-INFO.pl | Serwis informacyjny branży turystycznej
ZAJRZYJ DO NAS NA: TUR-INFO.PL na Facebook TUR-INFO.PL na Twitter






Kolejna edycja Podróży Kulinarnej w andel's Hotel

andel's Hotel Cracow jutro (6.03) o godzinie 18 rozpocznie drugą edycję programu "Podróż Kulinarna".


Podczas tej edycji królować będą "Ryby morskie i owoce morza". W rolach głównych mi.in: drapieżna ryba morska Halibut, tropikalna ryba Barramundi, popularne i lubiane krewetki królewskie oraz wykwintne mule.

W programie:
- Degustacja potraw i live station wspólnie z Szefem Kuchni Andrzejem Żylskim
- Sommelierska sztuka doboru win oraz degustacja win austryjackich, prowadzona przez someliera Adama Kusaka
- Prezentacja idei programu "Podróż kulinarna"
- Konkursy kulinarne z nagrodami

Specjalna cena promocyjna 30 zł/osoba.




Komentarze

(kiedy jest to możliwe, sugerujemy podpisanie się)

(akceptacja regulaminu)


Tagi:
Podróż Kulinarna andel s Hotel Cracow Kraków Ryby morskie i owoce morza w Krakowie Halibut Barramundi mule Andrzej Żylski Adam Kusak konkursy kulinarne




Ta strona przetwarza dane osobowe oraz używa COOKIES. Szczegóły przetwarzania danych osobowych są opisane w polityce prywatności. Korzystając z tej strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki i akceptujesz regulamin strony. Wszelkie szczegóły w regulaminie, polityce prywatności oraz polityce cookies.
  Akceptuję