TUR-INFO.pl | Serwis informacyjny branży turystycznej
ZAJRZYJ DO NAS NA: TUR-INFO.PL na Facebook TUR-INFO.PL na Twitter

Akademia kulinarna w Hotelu Bryza Resort & SPA

Przez najbliższe miesiące Hotel Bryza stanie się akademią sztuki….kulinarnej. Popularność gotowania "na żywo" wzrasta, zatem warto wyjść naprzeciw oczekiwaniom wszystkich miłośników dobrego gustu i smaku oraz poszukiwaczy doznań kulinarnych.


Hotel Resort Bryza & SPA w ciągu kolejnych 4 miesięcy zorganizuje trzy tematyczne pakiety kulinarne. Podczas zajęć praktycznych pod okiem mistrza, szefowie kuchni propagować będą kuchnię na najwyższym poziomie i dzielić się pasją tworzenia kulinarnych dzieł sztuki.

* pierwszy termin 20-23.02.2011 obejmie zgłębianie tajników kuchni francuskiej i degustację francuskich win.
* początek kwietnia 03-06.04.2011 upłynie pod znakiem specjałów kuchni i win włoskich.
* w maju 08-11.05.2011 nadarzy się okazja odkrycia sekretów przygotowywania potraw rodem z Kraju Kwitnącej Wiśni oraz degustacji japońskiej sake.

Dopełnieniem każdego z przygotowywanych pakietów będzie również wieczorna degustacja potraw i win oraz kulinarny savoir-vivre. Po nauce gotowania, każdy gość będzie mógł uspokoić zmysły w Centrum Wellness & SPA na wybranym przez siebie masażu i relaksować się w kompleksie basenów i saun.

Wielbiciele sztuki kulinarnej podczas 4-dniowego pobytu poznawać będą historię powstawania dań i odkrywać kulinarne kompozycje sztuki stołu oraz pasji wina w relaksującym miejscu nad samym morzem.




Komentarze

(kiedy jest to możliwe, sugerujemy podpisanie się)

(akceptacja regulaminu)


Tagi:
akademia kulinarna w Hotelu Bryza Resort & SPA Hotel Bryza akademia sztuki kulinarnej gotowanie na żywo pakiety kulinarne




Ta strona przetwarza dane osobowe oraz używa COOKIES. Szczegóły przetwarzania danych osobowych są opisane w polityce prywatności. Korzystając z tej strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki i akceptujesz regulamin strony. Wszelkie szczegóły w regulaminie, polityce prywatności oraz polityce cookies.
  Akceptuję