Ogłoszenia
Ogłoszenia
- Specialista ds. sprzedaży
- Rezydent biura podróży 2024 (Chalkidiki)
- Pilotaż 27-30.05.2024 do Warszawy
- Junior Reservation Manager
- Pilot na wycieczkę do Wiednia 3 - 4 maja
- Pracownik biura podróży od kwiecien - maj 2024...
- Junior Reservation Manager
- Instruktor kitesurfingu/windsurfingu
- Specjalista ds Turystyki Itaka
- Praca na Zielonych Szkołach CHRIS
Dlaczego restauracja wyprasza gości?
W restauracji Wafu w australijskim Sydney szefowa kuchni Yukako Ichikawa wprowadziła 30 procentowy upust dla tych gości, którzy zjedzą cały posiłek.
Osoby, które zostawiają jedzenie są informowane o tym, aby następnym razem skorzystali z innego lokalu. Działania takie mają na celu zmniejszenie ilość marnowanego jedzenia. Co więcej skończony posiłek to taki po którym zostają jedynie plasterki cytryny, gari i wasali.
Komentarze
Tagi:
Dział gastronomia:
NIK: Działalność człowieka zagraża Półwyspowi
Zachodniopomorscy przedsiębiorcy zadowoleni z ferii
Dział dla turystów:
TUI stawia na sztuczną
NIK: Działalność człowieka zagraża Półwyspowi
Kraków dopłaca wszystkim jak leci!
Zakaz wstępu do Kampinoskiego Parku Narodowego!
Powstanie kładka nad Dunajcem w Sromowcach Niżnych
Nowa strategia Instytutu Turystyki
Uszkodzenie kolei linowej na Czantorię
Zakaz wyższych cen usług turystycznych dla cudzoziemców!
Sprawą FlyLAL ma się zająć prokuratura
Kraków: sprawa Hotelu Forum stoi w miejscu
Sheraton Sopot: jesienne menu z prawdziwej dziczyzny
UOKiK skontrolował przewoźników lotniczych!
Przewoźnicy jednoczą się przeciwko wysokim opłatom!
Szwajcaria: większość rezerwacji hotelowych to rezerwacje internetowe
W 2003 roku samolot lecący z Okęcia miał uderzyć w Londyn
Trwają poszukiwania samolotu pasażerskiego Adam Air
Kraków: naklejki turystyczną pamiątką z podróży?
Lotnisko w Gdańsku: Wzrost liczby obsłużonych pasażerów
Triada zaczęła urodzinową promocje oferty Lato 2006!
Sphinx kusi promocjami dla par
Coraz mniej połączeń z Polski do Londynu
Hotel Reemyvera Resort & Marina Hurghada