TUR-INFO.pl | Serwis informacyjny branży turystycznej
ZAJRZYJ DO NAS NA: TUR-INFO.PL na Facebook TUR-INFO.PL na Twitter

LOT zmienia swój serwis pokładowy

LOT wprowadza zmiany w serwisie pokładowym na wszystkich rejsach europejskich i transatlantyckich.


Od lutego 2010 r. w klasie ekonomicznej pasażerowie rejsów krótkich mają do wyboru nowe kanapki, których rodzaj zmienia się co dziesięć dni. Pasażerowie, którzy latali z LOT-em w marcu tego roku testowali i oceniali nowe menu. Na podstawie ich opinii wybrano najbardziej smaczne zestawy. Od 22 marca 2010 menu na rejsach krótkich pojawiła się możliwość wyboru posiłku wegetariańskiego. Pasażerowie mają również do wyboru: soki owocowe, napoje orzeźwiające, kawę i herbatę.

Serwis na kierunkach transatlantyckich również się zmienia. Od kwietnia alkohol w klasie ekonomicznej serwowany jest odpłatnie, jednak ceny wszystkich rodzajów alkoholi, czyli piwa, wina, wódki i whisky wahają się od 5 do 10 złotych, zależnie od wybranego trunku. Można również korzystać z dodatkowych, płatnych przekąsek, takich jak: chipsy, orzeszki i słodycze. Płatny alkohol wprowadzony zostanie również na wszystkich rejsach LOT w klasie ekonomicznej, natomiast w klasie biznes oferta alkoholi pozostaje bez zmian.

LOT opracowuje także menu na sezon letni, w klasie biznes na trasach transatlantyckich.




Komentarze

(kiedy jest to możliwe, sugerujemy podpisanie się)

(akceptacja regulaminu)


Tagi:
LOT zmienia swój serwis pokładowy rejsach europejskich i transatlantyckich menu na sezon letni w klasie biznes


Komentarze:

Ta strona przetwarza dane osobowe oraz używa COOKIES. Szczegóły przetwarzania danych osobowych są opisane w polityce prywatności. Korzystając z tej strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki i akceptujesz regulamin strony. Wszelkie szczegóły w regulaminie, polityce prywatności oraz polityce cookies.
  Akceptuję