TUR-INFO.pl | Serwis informacyjny branży turystycznej
ZAJRZYJ DO NAS NA: TUR-INFO.PL na Facebook TUR-INFO.PL na Twitter






Ruszyła VI edycja Primerba Cup

Rozpoczął się konkurs kulinarny dla restauratorów. Zwycięzca zostanie nominowany do Kulinarnego Pucharu Polski.


Tematem tegorocznej edycji jest: "Danie główne z combra baraniego oraz zakąska ciepła z sera koziego lub owczego. Zarówno danie główne, jak i zakąska muszą być przygotowane z udziałem minimum 1 rodzaju Primerby Knorr".

Warunki uczestnictwa:
- drużyny dwuosobowe składające się z szefa oraz kucharza pomocnika
- receptury należy przesyłać w terminie od dnia 1.01.2011r. do 20.02.2011r. na adres ufs.poland@unilever.com.

Drugiem etapem będą eliminacje regionalne, które rozegrają się w 7 regionach Polski w okresie od 15 marca 2011 do 30 kwietnia 2011 r. Trzeci etap to już półfinał (8 czerwca) w Centrum Kulinarnym Unilever Foodsolutions w Poznaniu. Finał jak zwykle będzie miał miejsce na terenie Międzynarodowych Targów Poznańskich - 12 września.

Nagrodą za pierwsze miejsce dla kucharza jest: tytuł Mistrza Primerba Cup 2011, czek o wartości 10 tys. zł, nominacja do Kulinarnego Pucharu Polski 2012. Nagrodą za pierwsze miejsce dla kucharza pomocnika jest mikser.




Komentarze

(kiedy jest to możliwe, sugerujemy podpisanie się)

(akceptacja regulaminu)


Tagi:
Primerba Cup konkurs kulinarny dla restauratorów danie główne z combra baraniego dania ekipy tytuł Mistrza


Komentarze:

Ta strona przetwarza dane osobowe oraz używa COOKIES. Szczegóły przetwarzania danych osobowych są opisane w polityce prywatności. Korzystając z tej strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki i akceptujesz regulamin strony. Wszelkie szczegóły w regulaminie, polityce prywatności oraz polityce cookies.
  Akceptuję