TUR-INFO.pl | Serwis informacyjny branży turystycznej
ZAJRZYJ DO NAS NA: TUR-INFO.PL na Facebook TUR-INFO.PL na Twitter

Szparagi w roli głównej w Warszawie

Szefowie Kuchni hoteli Sheraton Warsaw i The Westin Warsaw proponują szparagi, w tym specjalnie dobrane Rieslingi. Przysmak i afrodyzjak w jednym podawany jest zarówno zielony jak i biały.


Od 20 kwietnia do końca sezonu w restauracjach hoteli Sheraton Warsaw i The Westin Warsaw zapraszają na specjały ze szparagami w roli głównej.

W menu można znaleźć:

- Kremową zupę z białych szparagów z grzanką oliwkową i oliwą truflową (21 zł),

- Zielone szparagi z szynką parmeńską zapiekane z sosem holenderskim (34 zł),

- Risotto z białymi szparagami i serem grana padano (38 zł),

- Ravioli rakowe z sałatką ze szparagów i pomidora (38 zł),

- Sałatkę ze szparagów w tempurze podaną z mango, imbirem, marakują i sosem wasabi (41 zł),

-200 gram gotowanych białych szparagów, młode ziemniaki i sos do wyboru: Béarnaise, Hollandaise lub masło (55 zł).

Restauracje SomePlace Else i The Olive znajdują się w hotelu Sheraton Warsaw. Restauracja The Olive czynna jest w godzinach 6.30-10.30 oraz 12.00-16.00 natomiast restauracja SomePlace Else czynna jest w poniedziałki od 12.00 - 24.00, od wtorku do czwartku w godzinach 12.00 - 1.00, w piątek od 12.00 do 2.00, w sobotę 16.00 do 2.00 i w niedzielę od 12.00 do 23.00.
Restauracja Fusion w hotelu The Westin Warsaw czynna jest od poniedziałku do piątku od 6:30 do 22:30.




Komentarze

(kiedy jest to możliwe, sugerujemy podpisanie się)

(akceptacja regulaminu)


Tagi:
szefowie kuchni hoteli Sheraton Warsaw The Westin Warsaw szparagi menu SomePlace Else The Olive Restauracja Fusion




Ta strona przetwarza dane osobowe oraz używa COOKIES. Szczegóły przetwarzania danych osobowych są opisane w polityce prywatności. Korzystając z tej strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki i akceptujesz regulamin strony. Wszelkie szczegóły w regulaminie, polityce prywatności oraz polityce cookies.
  Akceptuję