TUR-INFO.pl | Serwis informacyjny branży turystycznej
ZAJRZYJ DO NAS NA: TUR-INFO.PL na Facebook TUR-INFO.PL na Twitter

Dolina Stubai rusza na podbój Polski

Promocję na terytorium Polski rozpoczyna Izba Turystyczna Doliny Stubai w austriackim Tyrolu.


Jaki jest cel kampanii realizowanej we współpracy z agencją PR Sigma International? Budowany jest wizerunek doliny - doskonałe miejsce na zimowy wypoczynek z rodziną. Izba Turystyki Doliny Stubai stwierdziła, że Polska posiada rynek z ogromnym potencjałem, zatem uwzględniła nasz kraj w ogólnoeuropejskiej kampanii promocyjnej doliny.

Przedstawiciele Izby pragną przekazać Polakom jak najwięcej informacji na temat atrakcji turystycznych, jakie posiada Stubai. Dolina Stubai położona jest 30 km od Innsbrucku i oferuje największy lodowcowy teren narciarski w Tyrolu. Warto zobaczyć również piękne pejzaże ze 100 wznoszącymi się, na wysokość ponad 3000 metrów, szczytami. Wart uwagi jest również klub narciarski specjalnie stworzony dla dzieci.

140 km tras zjazdowych, 88 wędrownych szlaków, a także 12 torów saneczkowych oraz liczne restauracje serwujące lokalne specjały - to tylko niektóre atrakcje, jakie oferuje dolina.

Sigma w związku z współpracą, jakiej się podjęła, będzie odpowiedzialna za doradztwo komunikacyjne oraz relacje z mediami, a także za organizację konferencji prasowych, dystrybucję informacji prasowych i wyjazdy dziennikarzy.




Komentarze

(kiedy jest to możliwe, sugerujemy podpisanie się)

(akceptacja regulaminu)


Tagi:
Dolina Stubai narty promocja PR podróże turystyka wypoczynek narty na narty góry w góry tor saneczkowy wędrowne szlaki Tyrol w Tyrolu Dolina Stubai w Dolinie Stubai do Doliny Stubai agencja PR Sigma International




Ta strona przetwarza dane osobowe oraz używa COOKIES. Szczegóły przetwarzania danych osobowych są opisane w polityce prywatności. Korzystając z tej strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki i akceptujesz regulamin strony. Wszelkie szczegóły w regulaminie, polityce prywatności oraz polityce cookies.
  Akceptuję