TUR-INFO.pl | Serwis informacyjny branży turystycznej
ZAJRZYJ DO NAS NA: TUR-INFO.PL na Facebook TUR-INFO.PL na Twitter

Lato w kuchni Verres en Vers

W nowo otwartym wiosną 2009 hotelu Radisson Blu w Gdańsku restauracja Verres en Vers proponuje gościom wakacyjne potrawy. Wzorowana na klasycznej francuskiej brasserii jest pierwszą restauracją tej marki w Polsce. Kuchnia inspirowana jest francuską sztuką kulinarną oraz winami, pochodzącymi z popularnych regionów kraju, leżącego nad Sekwaną.


W menu znaleźć można bogatą ofertę lekkich przekąsek, zdrowych sałatek i słodkich deserów, a także różnorodne napoje i drinki. Restauracja przygotowała specjalne menu dla dzieci, w którym znalazły się przysmaki, które maluch lubią najbardziej. Lokal został zaaranżowany w eleganckich wnętrzach, z których można wyjść wprost na taras, usytuowany przy Długim Targu i Zielonej Bramie.

W hotelu znajduje się również irlandzki Sure Bar, usytuowany przy oszklonym atrium z widokiem na fasadę XIV wiecznej kamienicy, wkomponowanej w bryłę hotelowego budynku. Jest to miejsce idealne dla spędzania czasu przez biznesmenów i aktywnie zwiedzających miasto turystów. Bar również w swojej ofercie posiada wakacyjne promocje.




Komentarze

(kiedy jest to możliwe, sugerujemy podpisanie się)

(akceptacja regulaminu)



Tagi:
restauracja bar wakacyjna oferta hotel Radisson Blu Gdańsk Verres en Vers francuska kuchnia promocje menu




Ta strona przetwarza dane osobowe oraz używa COOKIES. Szczegóły przetwarzania danych osobowych są opisane w polityce prywatności. Korzystając z tej strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki i akceptujesz regulamin strony. Wszelkie szczegóły w regulaminie, polityce prywatności oraz polityce cookies.
  Akceptuję