Ogłoszenia
Ogłoszenia
- B.P. ITAKA w C.H.M1 w Czeladzi zatrudni
- NEKERA - Specjalista Wsparcia Sprzedaży
- Młodszy Specjalista ds. obsługi klienta
- Doradca klienta Biuro Podróży Itaka Kraków M1
- RAINBOW Doradca Klienta
- NEKERA - Flight Specialist
- NEKERA - Product Manager (Warszawa)
- pilot Wiedeń : 31.05-01.06.2024
- Poszukiwany pilot 05.06-07.06
- Przewodnik Kulinarny w Warszawie
Azjatycki szef kuchni w sopockim hotelu Sheraton
Hotel Sheraton Sopot, Conference Center & Spa zatrudnił szefa kuchni z Filipin. Jonard Pacho Bautista odpowiedzialny będzie za tworzenie karty dań nowej restauracji InAzia, jak również wprowadzenie nieznanych do tej pory w Polsce przysmaków kuchni orientalnej.
Jonard Pacho Bautista swoja kulinarną przygodę rozpoczął 20 lat temu na Filipinach. Szef kuchni w swojej karierze pracował na największych i najbardziej luksusowych liniowcach świata - Voyager, Adventure i Brillinace. Dzięki temu doświadczeniu Jonard miał możliwość poszerzenia wiedzy i pozyskania nowych umiejętności w zakresie kuchni międzynarodowej. Szef kuchni z Dalekiego Wschodu poza kuchnią kraju rodzinnego, szczyci się również znajomością tajników kuchni japońskiej, chińskiej i wietnamskiej.
Joanard jest absolwentem Akademii Sztuk Pięknych i wielkim entuzjasta sztuki carvingu, czyli rzeźbienia w owocach, warzywach i lodzie.
W wolnym czasie uwielbia malować.
Restauracja InAzia to nowa restauracja w sopockim hotelu Sheraton, której otwarcie planowane jest na sierpień 2009 r. Miejsce to wyróżnia innowacyjne podejście do kuchni orientalnej: komfortowa i przyjazna atmosfera w ciągu dnia i wysublimowane klimaty nocne. Koncepcja restauracji InAzja to rozkosz nie tylko dla podniebienia, ale również dla oczu i słuchu. Nasycenie kolorów użytych do dekoracji wnętrza cieszy oko, rozbrzmiewające w tle dźwięki relaksują, a spektakularne pokazy mistrzów kuchni na grill-u Teppanyaki czy też stacji Sushi będą zaskoczeniem dla miłośników.
Komentarze
Tagi:
Dział gastronomia:
Przewodnik Michelin - więcej lokali z
Lepsza kondycja branży
Program inwestycji dla branży turystyka, horeca i
Oznaczenia pochodzenia geograficznego mają być lepiej
Dział hotele, pensjonaty:
Enoturystyka rozwija się w
Taylor Swift da zarobić
Starsze aktualności:
Sezon nad morzem nie jest
Jak sprzedawać w trudnych
eSky chwali system NDC
Chorwacja chce jeszcze więcej
ERIF BIG straszy klientów biur
Join Up! Polska uruchamia sprzedaż samych
Wzrost płacy minimalnej uderzy w hotelarstwo i
Programy wsparcia dla
Pasażerowie opóźnionego samolotu sami wykupili nocleg. Przewoźnik powinien to
Ecco Travel wraca z chińską
Wąchock: odnowią opactwo cystersów
Od 1 kwietnia zawieszone kursy PKS Sieradz na łodzkie lotnisko
Od 1 stycznia 2009 na Słowacji można płacić w Euro
Rozpoczęły się wiosenne przeglądy techniczne beskidzkich kolei linowych
Zakaz palenia na plażach w Gdańsku
Babice - atrakcje dla turystów
PLL LOT pozbył się akcji Pekao
Polska jest słabo promowana na świecie?
Losy Muzeum Ziem Zachodnich we Wrocławiu zagrożone?
Gdynia: trwa ogólnopolska kampania promocyjna zapraszająca turystów na zlot żaglowców
Turyści porażeni piorunem w Bieszczadach
Orbis przegrał sprawę w sądzie!
Prezydent Kielc deklaruje, że w 2010 samoloty wystartują z Obic
Lawina w rejonie Świńskiego Kotła zabiła 29-letniego turystę
Sfinks: zmiany właścicielskie w AnMar Development
Ulewy na Machu Picchu - 2 tys. turystów jest uwięzionych
Przewoźnicy współpracuja, klienci się cieszą!
Trzecia fala zwolnień w liniach lotniczych Qantas
Profesjonalny Barman/Szef baru i Kelnerka/Barmanka-szukają p