Subskrypcja
Subskrypcja



Szukaj
Szukaj





Da Grasso szkoli małych kucharzy

W najbliższą środę, 27 października w Restauracji Da Grasso w Porcie Łódź odbędą się warsztaty z pieczenia pizzy dla najmłodszych. Warsztaty prowadzone są w ramach akcji "Mały Kucharz" organizowanej w wybranych lokalach Da Grasso w Łodzi.


Mały Kucharz to nowa propozycja Da Grasso dla najmłodszych. Polega na samodzielnym przygotowywaniu pizzy przez dzieci podczas wizyty w jednej z restauracji Da Grasso w Łodzi (przy ul. Piotrkowskiej, Zachodniej i Pabianickiej - w Porcie Łódź). To niepowtarzalna okazja dla rodziców na zjedzenie wraz z pociechami smacznego posiłku w restauracji, a dla najmłodszych świetna zabawa i zarazem nauka, pozwalająca rozbudzić w nich prawdziwe talenty kulinarne. W najbliższą środę, 27 października dzieci, które odwiedzą Restaurację Da Grasso w Porcie Łódź będą mogły wziąć udział w warsztatach pieczenia pizzy. Kolejne warsztaty odbywać się będą od poniedziałku do czwartku, od godziny 13.00.

"Przyłączyliśmy się do akcji Mały Kucharz, gdyż naszą restaurację, usytuowaną w Centrum Handlowym Port Łódź, odwiedza codziennie wielu rodziców ze swoimi pociechami. Dzieci mają zwykle bardzo dużo energii i często nie są w stanie spokojnie oczekiwać na zamówienie. Możliwość przygotowania własnej pizzy to dla nich prawdziwa atrakcja i doskonała forma spędzenia czasu w restauracji" - powiedziała Anita Usielska, współwłaścicielka restauracji.

Warsztaty "Mały Kucharz" w Porcie Łódź rozpoczną się o godzinie 16.00.

Każde dziecko, które weźmie udział w warsztatach zostanie wyposażone w stolnicę, wałek i fartuszek, a po przygotowaniu i zjedzeniu upieczonej pizzy otrzyma dyplom i odznakę "Małego Kucharza".




Komentarze

(kiedy jest to możliwe, sugerujemy podpisanie się)

(akceptacja regulaminu)



Tagi:




Ta strona używa COOKIES. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki i akceptujesz regulamin strony. Szczegóły w regulaminie.
OK, zamknij