Ogłoszenia
Ogłoszenia
- Przewodnik Kulinarny w Warszawie
- Poszukiwany pilot na wycieczkę
- Specjalista ds. Turystyki Jaworzno
- Specjalista ds turystyki
- Wychowawca kolonijny + ratownik
- Specjalista ds. rezerwacji hotelowych
- Pilot - Wiedeń 03-05.2024r.
- pilotaż Wiedeń - Kras Morawski
- Kraków- specjalista d/s turystyki 1/2 etatu
- Specjalista ds. Turystyki - Warszawa
Zobacz także
Ruszyła kolejna edycja konkursu Małopolska Gościnna
Rozpoczyna się kolejna edycja Turystycznych Mistrzostw Blogerów
Dziwny konkurs na dyrektorów ZOPOT
Czwarta edycja Certyfikacji Atrakcji Turystycznych Powiatu Poznańskiego
Jeśli pasażer sam załatwi sobie lot zastępczy, może nie dostać odszkodowania za opóźnienie
II edycja konkursu kulinarnego "Zgotuj Sobie Sukces!"
Trwa druga edycja konkursu "Zgotuj Sobie Sukces!" skierowanego do uczniów szkół gastronomicznych z całej Polski.
Półfinał i finał konkursu odbędzie się 14 i 15 października w Centrum HoReCa Makro Cash& Carry w Warszawie. W jury zasiądą Gissur Gudmundsson prezydent World Association of Chefs Societies (Islandia), Stefan Lanz - Conseille Culinaire Chaine des Rotisseurs (Szwajcaria), Luis Filipe Alves (Portugalia), Kurt Scheller, honorowy prezes OSSKiC - jako przewodniczący jury oraz Grzegorz Kazubski, Makro - jako sekretarz jury.
Dodatkowo, w jury komplementarnym zasiądą dziennikarze i krytycy kulinarni Barbara i Piotr Adamczewscy, Monika Kucia, Anna Żuk, Maria Burska i Edyta Czerwińska.
Już pierwsza edycja konkursu pokazała, że wśród uczniów szkół gastronomicznych jest wiele obiecujących talentów kulinarnych. Konkurs pomaga wyłaniać przyszłe sławy polskiej kuchni i pełni rolę platformy środowiskowej dla znamienitych i dopiero zaczynających karierę szefów kuchni.
Konkurs oparty jest na międzynarodowych zasadach obowiązujących członków organizacji World Association of Chefs, która wraz ze swoim polskim oddziałem będzie czuwała nad prawidłowością przebiegu konkursu "Zgotuj Sobie Sukces!". Został on w całości przygotowany przez zespół
kierujący Centrum Rozwoju Firm MAKRO, największej w kraju instytucji szkolącej profesjonalistów obsługujących sektor usług hotelowych,
restauracyjnych i cateringowych.
Komentarze
Tagi:
Dział gastronomia:
Lepsza kondycja branży
Program inwestycji dla branży turystyka, horeca i
Oznaczenia pochodzenia geograficznego mają być lepiej
Starsze aktualności:
Chorwacja chce jeszcze więcej
ERIF BIG straszy klientów biur
Join Up! Polska uruchamia sprzedaż samych
Wzrost płacy minimalnej uderzy w hotelarstwo i
Programy wsparcia dla
Pasażerowie opóźnionego samolotu sami wykupili nocleg. Przewoźnik powinien to
Ecco Travel wraca z chińską
Prawie 75 mln wyjazdów turystycznych
Czy konsolidator usług hotelowych może rozliczać się wg procedury VAT
BlizejSlonca.pl reklamuje swoje portale tematyczne
Travelplanet.pl szuka klientów na naszej-klasie.pl
Już w 2011 roku dotrzemy do Tarnowa autostradą?
Forum turystyczne "Polska-Włochy-Unia Europejska" trwa
Airtaxi.pl - nowy serwis internetowy o specjalności loty dyspozycyjne i biznesowe
Będą pieniądze z budżetu dla Śląska
Toruń: powstanie nowy czterogwiazdkowy hotel
Wzrost cen wycieczek zagranicznych spowoduje krach w branży turystycznej?
1 milion pasażerów w ciągu jedenastu miesięcy
Kajakiem przez rzekę z prądem - Szlakiem elektrowni wodnych Raduni
Rusza akcja sprzątania nadbałtyckich plaż
Austria: Dolina Stubai dobra na rodzinne wakacje
SynXis & UNYK wprowadza nową jakość dla swoich hoteli
Hotele Rezidor umożliwiają kompensację emisji dwutlenku węgla
Tanie bilety lotnicze z drugiej ręki, czyli jak kupić i sprzedać bilety tanich linii lotniczych
Lotnisko w Balicach zamknięte?