L
Podczas minionego weekendu w Juracie odbywał się konkurs kulinarny L'art de la cuisine Martell. wśród organizatorów imprezy byli: hotel Bryza w Juracie, hotel Neptun w Juracie, Klub Szefów Kuchni oraz Komisja Gastronomiczna Polskiego Zrzeszenia Hoteli.
To najbardziej prestiżowa impreza dla młodych kucharzy w Polsce. Tym razem trzeba było przygotować danie główne dla sześciu osób przy użyciu kilograma krewetek oraz butelki Martella. Jury techniczne oceniało pracę kucharzy, sposób przygotowania składników dania; jurorzy degustacyjni sprawdzali efekt końcowy.
Komentarze
Tagi:
Starsze aktualności:
Wzrost płacy minimalnej uderzy w hotelarstwo i
Programy wsparcia dla
Pasażerowie opóźnionego samolotu sami wykupili nocleg. Przewoźnik powinien to
Ecco Travel wraca z chińską
Prawie 75 mln wyjazdów turystycznych
Czy konsolidator usług hotelowych może rozliczać się wg procedury VAT
Wyspy Wolin i Uznam lepiej połączone z resztą
Kraków wprowadza ograniczenia sprzedaży
1/5 Polaków nie ubezpiecza się przy
POT podpisała deklarację w sprawie promocji
Wielki sukces rzymskiej Białej Nocy
Kampania SAS - promocja na wszystkie połączenia
Tatry: wzrosło zagrożenie lawinowe
Balice prognozują wzrost liczby pasażerów
PKS Dębica przejdzie w ręce samorządu?
Dzień Otwartych Drzwi Muzeów Krakowskich
Skansen Górnictwa Podziemnego "Guido" - nowa atrakcja Zabrza
Trwa strajk na berlińskich lotniskach
Grecka agencja turystyczna w Polsce
Europejskie jarmarki świąteczne
W Mazowieckim pasażerowie protestują przeciw likwidacji lokalnych połączeń kolejowych
NFZ: turysto przed wyjazdem za granicę pamiętaj o karcie EKUZ
Podkarpacie - turystyczna perła?