TUR-INFO.pl | Serwis informacyjny branży turystycznej
ZAJRZYJ DO NAS NA: TUR-INFO.PL na Facebook TUR-INFO.PL na Twitter

Sheraton w Sopocie: włoska kuchnia w każdy piątek

Od 1 maja w każdy piątek w hotelu Sheraton w Sopocie będą odbywać się włoskie wieczory "Pasta & Vino". Wyborne makarony, wino i przysmaki włoskiej kuchni to nowa oferta restauracji Wave.


Pasta & Vino to propozycja dla miłośników włoskiej kuchni, którzy będą mogli w każdy piątek do woli rozkoszować się smakami Italii. Kolacja będzie serwowana w formie bufetu, a w menu znajdą się m..in.: grillowane warzywa, oliwki, suszone pomidory, włoskie sery, pasty, zupy, aromatyczne gnocchi w sosie gorgonzola serwowane z ruccolą, owoce morza, czy grillowane polędwiczki w rozmarynie. Nie zabraknie też przepysznych włoskich deserów.

Atrakcją wieczorów będzie gotowanie na żywo - szefowie kuchni przygotują dla każdego gościa danie główne, uwzględniające ich indywidualne preferencje kulinarne.

Szef kuchni Sheratona Tomasz Borucki zaprasza na wieczory "Pasta & Vino" w każdy piątek od godziny 18:00 do 22:30. Cena kolacji wraz z białym i czerwonym winem to 110 zł/osobę. Dzieci do lat 4 obsługiwane są bezpłatnie, a od 4-11 lat otrzymują 50% zniżki.




Komentarze

(kiedy jest to możliwe, sugerujemy podpisanie się)

(akceptacja regulaminu)


Tagi:
Sheraton w Sopocie włoska kuchnia w każdy piątek Sopot Pasta & Vino restauracja Wave hotel Tomasz Borucki




Ta strona przetwarza dane osobowe oraz używa COOKIES. Szczegóły przetwarzania danych osobowych są opisane w polityce prywatności. Korzystając z tej strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki i akceptujesz regulamin strony. Wszelkie szczegóły w regulaminie, polityce prywatności oraz polityce cookies.
  Akceptuję