Ogłoszenia
Ogłoszenia
- Pilot - Szlak Piastowski 05-07.06.2024
- Kraków- specjalista d/s turystyki 1/2 etatu
- Specjalista ds. Turystyki - Warszawa
- Specjalista ds. Turystyki - Krasnystaw
- wychowawca-lektor języka angielskiego
- SPECJALISTA DS.TURYSTYKI
- PRODUCT MANAGER
- Specjalista ds. turystyki wyjazdowej z...
- Specjalista ds. Turystyki Jaworzno
- Specjalista ds. turystki Siemianowice Śląskie
Sheraton Warsaw: grzybowe kreacje kulinarne
W restauracji The Olive od dziś smaczne dania z grzybami w roli głównej. Marcin Sasin - szef kuchni restauracji The Olive przygotował wykwintne grzybowe kreacje, które pobudzą zmysły, a dla miłośników grzybów stanowią nie lada gratkę.
Przez cały wrzesień wielbiciele sztuki kulinarnej będą mogli delektować się wyszukanymi daniami. W menu znajdą się między innymi:
- Zupa kurkowa z warzywami i jajkiem przepiórczym 24 pln
- Tarta z grzybami, rukolą i szynką parmeńską z figowym kremem balsamicznym 32pln
- Rydze smażone na maśle z szalotką z grzankami ziołowymi 40 pln
- Prawdziwki w śmietanie z rozmarynem podane w chlebie 32 pln
- Pierogi z nadzieniem grzybowym z kremowym sosem tymiankowym 32 pln
- Sałatka z wędzonej kaczki ze smażonymi grzybami i pomidorkami cherry 34 pln.
Smak potraw będą dopełniały wyselekcjonowane wina. Grzybowe menu będzie serwowane przez cały miesiąc w porze lunchu od poniedziałku do soboty. Natomiast przez cały dzień dostępne będzie w Lobby Barze oraz na patio restauracji The Olive.
Restauracja The Olive znajduje się w hotelu Sheraton Warsaw i czynna jest w godzinach 6.30-10.30 oraz 12.00-16.00.
Komentarze
Tagi:
Dział gastronomia:
Lepsza kondycja branży
Program inwestycji dla branży turystyka, horeca i
Oznaczenia pochodzenia geograficznego mają być lepiej
Dział dla turystów:
Udany pierwszy kwartał w Porcie Lotniczym
IGHP: Wielkanoc dobra, majówka będzie jeszcze
Starsze aktualności:
ERIF BIG straszy klientów biur
Join Up! Polska uruchamia sprzedaż samych
Wzrost płacy minimalnej uderzy w hotelarstwo i
Programy wsparcia dla
Pasażerowie opóźnionego samolotu sami wykupili nocleg. Przewoźnik powinien to
Ecco Travel wraca z chińską
Prawie 75 mln wyjazdów turystycznych
Czy konsolidator usług hotelowych może rozliczać się wg procedury VAT
Wyspy Wolin i Uznam lepiej połączone z resztą
Zabytkowa Kopalnia Guido znajdzie się na liście UNESCO?
32 mln zł strat po pożarze Dworu Soplicowo
Hilton inicjatorem franczyzy w Polsce
Gang Robin Hooda okrada restauracje i rozdaje jedzenie ubogim
Małopolski System IT - Unia sfinansuje 75%
Inwersja powietrza w Bieszczadach
Lufthansa: dwa razy częściej z Krakowa do Frankfurtu
(dolnośląskie, Wrocław) Bezpłatne szkolenia dla pracowników branży
Sopot: powstanie kompleks dworcowy z hotelem
Biuro Podróży Regent wchodzi w rynek turystyki biznesowej
McDonalds w Niemczech: nowe logo z ekologiczną kolorystyką
Sandomierska skarpa wymaga zabezpieczenia!
Nowe niemieckie lotnisko dla zachodniej Polski
Kozi Gród otrzymał rekomendację Forbes