TUR-INFO.pl | Serwis informacyjny branży turystycznej
ZAJRZYJ DO NAS NA: TUR-INFO.PL na Facebook TUR-INFO.PL na Twitter

Sheraton Warsaw: grzybowe kreacje kulinarne

W restauracji The Olive od dziś smaczne dania z grzybami w roli głównej. Marcin Sasin - szef kuchni restauracji The Olive przygotował wykwintne grzybowe kreacje, które pobudzą zmysły, a dla miłośników grzybów stanowią nie lada gratkę.


Przez cały wrzesień wielbiciele sztuki kulinarnej będą mogli delektować się wyszukanymi daniami. W menu znajdą się między innymi:

- Zupa kurkowa z warzywami i jajkiem przepiórczym 24 pln
- Tarta z grzybami, rukolą i szynką parmeńską z figowym kremem balsamicznym 32pln
- Rydze smażone na maśle z szalotką z grzankami ziołowymi 40 pln
- Prawdziwki w śmietanie z rozmarynem podane w chlebie 32 pln
- Pierogi z nadzieniem grzybowym z kremowym sosem tymiankowym 32 pln
- Sałatka z wędzonej kaczki ze smażonymi grzybami i pomidorkami cherry 34 pln.

Smak potraw będą dopełniały wyselekcjonowane wina. Grzybowe menu będzie serwowane przez cały miesiąc w porze lunchu od poniedziałku do soboty. Natomiast przez cały dzień dostępne będzie w Lobby Barze oraz na patio restauracji The Olive.

Restauracja The Olive znajduje się w hotelu Sheraton Warsaw i czynna jest w godzinach 6.30-10.30 oraz 12.00-16.00.




Komentarze

(kiedy jest to możliwe, sugerujemy podpisanie się)

(akceptacja regulaminu)


Tagi:
Sheraton Warsaw grzybowe kreacje kulinarne w restauracji The Olive grzyby




Ta strona przetwarza dane osobowe oraz używa COOKIES. Szczegóły przetwarzania danych osobowych są opisane w polityce prywatności. Korzystając z tej strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki i akceptujesz regulamin strony. Wszelkie szczegóły w regulaminie, polityce prywatności oraz polityce cookies.
  Akceptuję