TUR-INFO.pl | Serwis informacyjny branży turystycznej
ZAJRZYJ DO NAS NA: TUR-INFO.PL na Facebook TUR-INFO.PL na Twitter

Mięso z różnych stron świata - nowe menu restauracji Fusion

Restauracja Fusion w hotelu The Westin Warsaw wprowadziła nową ofertę - Meat@Fusion. W każdy wtorek, począwszy od 23 lutego, szef kuchni - Janusz Korzyński będzie serwował specjały dla miłośników mięsa.


W ramach oferty: mięso z różnych stron świata, nieznane dotąd smaki i stacje gotowania na żywo. W ofercie znajdą się stacje tematyczne z mięsem w roli głównej:

* przekąski: mini szaszłyk z polędwiczki wieprzowej z bananem i bekonem, pesto z dzikiego czosnku, pieczona cielęcina, galaretka z pieczonych pomidorów i rozmarynu z musem mascarpone, carpaccio z polędwicy wołowej, marynowana rzepa i serek cytrynowy z różowym pieprzem i wasabi
* sałatki: sałatka z grilowanej wołowiny z sosem z kolendry i limonki, sałatka z pieczoną cielęciną, kurkami i zielonym groszkiem z sosem bazyliowym
* chirashi zushi: lekko opiekane plasterki wołowiny marynowane w sosie sojowym, wędzone plasterki jagnięciny z marynowanym imbirem i rzepą
* stacja z wokiem: plasterki kangura, mango, bazylia i sos ostrygowy
* zupy: Nikujaga - japońska zupa z wołowiną
* wok mongolski: antylopa, sarna, struś, wołowina argentyńska, cielęcina, polędwica wołowa itp.

Meat@ Fusion dostępne będzie w cenie 159 zł od osoby i obejmuje: bufet, napoje bezalkoholowe, wybraną wódkę i piwo, wino białe i czerwone. Oferta dostępna jest w każdy wtorek od 18.00 do 22.30.




Komentarze

(kiedy jest to możliwe, sugerujemy podpisanie się)

(akceptacja regulaminu)


Tagi:
Meat@Fusion dania z mięsa mięso nowa oferta nowe menu restauracji Fusion w hotelu The Westin Warsaw restauracja




Ta strona przetwarza dane osobowe oraz używa COOKIES. Szczegóły przetwarzania danych osobowych są opisane w polityce prywatności. Korzystając z tej strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki i akceptujesz regulamin strony. Wszelkie szczegóły w regulaminie, polityce prywatności oraz polityce cookies.
  Akceptuję