TUR-INFO.pl | Serwis informacyjny branży turystycznej
ZAJRZYJ DO NAS NA: TUR-INFO.PL na Facebook TUR-INFO.PL na Twitter






The Oriental w hotelu Sheraton Warsaw serwuje ryby

W restauracji The Oriental nastał czas na orientalne rybobranie. W menu rybnym dominują wykwintne ryby oraz orientalne przyprawy.


Do końca lipca menu restauracji The Oriental wzbogaci się o rybne smaki. Ryba tropikalna Lucjan oraz sola, uważana za najwykwintniejszą rybę świata, to tylko niektóre z rarytasów przygotowanych przez szefa kuchni restauracji. Oto kilka dań które znajdą się w karcie restauracji:
grillowana ryba kurek z pastą z pieczonego bakłażana z miętą, kolendrą i chilli, podana z czerwonym sosem curry z ananasem i bazylią;
ryba Lucjan duszona w indyjskim pomidorowym curry z orientalnymi ziemniakami taro;
sola marynowana w soku z limonki, z zielonym chilli i kolendrą, podana z grillowanymi szparagami i tajskim ryżem z krewetkami.

Restauracja The Oriental znajduje się na parterze hotelu Sheraton Warsaw i jest czynna w godzinach 17:00-22:30.




Komentarze

(kiedy jest to możliwe, sugerujemy podpisanie się)

(akceptacja regulaminu)


Tagi:
The Oriental w hotelu Sheraton Warsaw serwuje ryby orientalne rybobranie orientalne przyprawy




Ta strona przetwarza dane osobowe oraz używa COOKIES. Szczegóły przetwarzania danych osobowych są opisane w polityce prywatności. Korzystając z tej strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki i akceptujesz regulamin strony. Wszelkie szczegóły w regulaminie, polityce prywatności oraz polityce cookies.
  Akceptuję