TUR-INFO.pl | Serwis informacyjny branży turystycznej
ZAJRZYJ DO NAS NA: TUR-INFO.PL na Facebook TUR-INFO.PL na Twitter

Promocja Nowej Huty

30 września o 18:30 w Hotelu Kossak odbędzie się pierwsze po wakacyjnej przerwie otwarte spotkanie Kraków PR. Tym razem tematem dyskusji będzie wizerunek Nowej Huty zarówno z perspektywy mieszkańców samej dzielnicy, ale także turystów i artystów, którzy coraz chętniej eksplorują jej historię i doceniają wyjątkowy klimat tego miejsca. Gośćmi spotkania będą osoby na co dzień zajmujące się promocją Nowej Huty. Opowiedzą o projektach kulturalnych i komercyjnych promujących Nową Hutę, takich jak Nowa Huta Export, NH Bryka, Muzeum PRL-u czy Crazy Guides.


Goście spotkania:
Agnieszka Pelc - PR Manager Muzeum PRL. W Muzeum PRL-u pracuje prawie od początku jego istnienia, czyli od sierpnia 2009 roku,
Marcin “Nohucki" Bąk - producent, wokalista, instrumentalista, a także niepijący alkoholik, wielbiciel Nowej Huty i starych samochodów. Zresocjalizowany przez muzykę odrodził się jako Marcin Bzyk Nohucki. Jest wokalistą zespołu WU-HAE, producentem Opery Nowohuckiej oraz inicjator Projektu Nowa Huta Export,
Tomasz “Goomi" Gomółka - nowohucianin od urodzenia, rocznik 1973. Siatkarz nowohuckich i małopolskich klubów (Hutnik, Okocimski, Wanda, Wawel). Od dziecka fan muzyki punkowej i rockowej,
Michał Ostrowski aka Crazy Mike - nowohucianin, właściciel firmy turystycznej Crazy Guides specjalizującej się w organizacji nietypowych wycieczek po Nowej Hucie śladami PRL-u.




Komentarze

(kiedy jest to możliwe, sugerujemy podpisanie się)

(akceptacja regulaminu)


Tagi:
promocja Nowej Huty Nowa Huta otwarte spotkanie Kraków PR Nowa Huta Export NH Bryka Muzeum PRL-u Crazy Guide




Ta strona przetwarza dane osobowe oraz używa COOKIES. Szczegóły przetwarzania danych osobowych są opisane w polityce prywatności. Korzystając z tej strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki i akceptujesz regulamin strony. Wszelkie szczegóły w regulaminie, polityce prywatności oraz polityce cookies.
  Akceptuję