Ogłoszenia
Ogłoszenia
- Pilotaż 27-30.05.2024 do Warszawy
- Junior Reservation Manager
- Pilot na wycieczkę do Wiednia 3 - 4 maja
- Pracownik biura podróży od kwiecien - maj 2024...
- Junior Reservation Manager
- Instruktor kitesurfingu/windsurfingu
- Specjalista ds Turystyki Itaka
- Praca na Zielonych Szkołach CHRIS
- Specjalista ds turystyki Katowice
- Sprzedawca produktu turystycznego
Wars planuje rozwój i zwiększa zatrudnienie
Doświadczenie w pracy w gastronomii i obsłudze klienta, zaangażowanie, pozytywne nastawienie i komunikatywność to tylko niektóre wymagania, które będą musieli spełnić kandydaci ubiegający się o pracę w spółce Wars.
Obecnie firma rozpoczęła rekrutację pracowników na stanowiska kierownika lokalu, kierownika zmiany oraz pracownika obsługi klienta do sieci lokali stacjonarnych Wars Express na terenie całej Polski oraz stewardów do obsługi mini-barów w pociągach.
Spółka planuje inwestycje zarówno w usługi świadczone w pociągach, jak i w rozwój stacjonarnych barów. Dlatego firma rozpoczęła rekrutację pracowników do sieci gastronomi lokali stacjonarnych Wars Express oraz mini-barów w pociągach.
"Planujemy wzrost przychodów spółki z różnych rodzajów działalności. Jedną z nich jest rozwój sieci gastronomii stacjonarnej pod marką Wars Express na dworcach. Obecnie działają cztery bary na dworcach: Warszawa Centralna, Warszawa Wschodnia, Kraków Główny i Radom Główny. Chcemy, aby w ciągu najbliższych trzech lat rozwinąć sieć tak, aby liczyła do dwudziestu punktów gastronomicznych" - mówi Paweł Dudek, Prezes Zarządu Wars S.A.
Spółka planuje także rozwój usługi mini-barów, czyli sprzedaż obwoźną napojów i drobnych przekąsek prowadzoną przez stewardów w pociągach TLK, w których nie ma możliwości podłączenia wagonów restauracyjnych czy barowych. Jak zapowiada Paweł Dudek, do końca roku 2014 r. obsługa mini-barów będzie obejmować blisko 80 proc. pociągów TLK, a w 2015 roku pozostałe 20 proc.
Komentarze
Tagi:
Komentarze:
Wars chce się rozwijać
[2014-06-04 19:30 93.105.42.*]
Ciekaw jestem kto będzie szkolił nową kadrę. Wysoki poziom miała restauracja poza dworcowa - "Green Patio", ale już bar na Dworcu Wschodnim nie był godnym polecenia.
Jakość nie ilość!
Bohdan odpowiedz »
Dział gastronomia:
NIK: Działalność człowieka zagraża Półwyspowi
Zachodniopomorscy przedsiębiorcy zadowoleni z ferii
Dział dla turystów:
Rekordowy luty w Katowice
TUI stawia na sztuczną
Igrzyska w Londynie: branża turystyczna traci?
Accor wprowadza udogodnienia dla gości
Singapore Airlines i Virgin Australia: początek współpracy
Najpierw rezerwujesz, potem płacisz - zakupy grupowe
EasyJet wprowadza nowe technologie
Brytyjski przewoźnik rozszerza siatkę połączeń
Brytyjscy hotelarze wywalczą niższy VAT?
Które hotele w Polsce są najlepiej oceniane?
Nietuzinkowy pomysł na znany napój
Co nasi sąsiedzi robią w święta?
Włoscy restauratorzy objęci absurdalnym podatkiem