Ogłoszenia
Ogłoszenia
- Poszukuję pilotów na wyjazdy krajowe/zagraniczne
- Specjalista ds. turystyki, GH Sarni Stok
- Specjalista ds turystyki
- poszukiwany przewodnik po Pradze 28.05
- pilot Rumunia oraz Włochy-Francja-Monako
- Specjalista ds. Turystyki Itaka Galeria Łódzka
- Animator dla dzieci - TUNEZJA
- Pilot wycieczek
- Koordynator rejsów czarterowych
- ZAKOPANE Specjalista ds. Turystyki
Wars planuje rozwój i zwiększa zatrudnienie
Doświadczenie w pracy w gastronomii i obsłudze klienta, zaangażowanie, pozytywne nastawienie i komunikatywność to tylko niektóre wymagania, które będą musieli spełnić kandydaci ubiegający się o pracę w spółce Wars.
Obecnie firma rozpoczęła rekrutację pracowników na stanowiska kierownika lokalu, kierownika zmiany oraz pracownika obsługi klienta do sieci lokali stacjonarnych Wars Express na terenie całej Polski oraz stewardów do obsługi mini-barów w pociągach.
Spółka planuje inwestycje zarówno w usługi świadczone w pociągach, jak i w rozwój stacjonarnych barów. Dlatego firma rozpoczęła rekrutację pracowników do sieci gastronomi lokali stacjonarnych Wars Express oraz mini-barów w pociągach.
"Planujemy wzrost przychodów spółki z różnych rodzajów działalności. Jedną z nich jest rozwój sieci gastronomii stacjonarnej pod marką Wars Express na dworcach. Obecnie działają cztery bary na dworcach: Warszawa Centralna, Warszawa Wschodnia, Kraków Główny i Radom Główny. Chcemy, aby w ciągu najbliższych trzech lat rozwinąć sieć tak, aby liczyła do dwudziestu punktów gastronomicznych" - mówi Paweł Dudek, Prezes Zarządu Wars S.A.
Spółka planuje także rozwój usługi mini-barów, czyli sprzedaż obwoźną napojów i drobnych przekąsek prowadzoną przez stewardów w pociągach TLK, w których nie ma możliwości podłączenia wagonów restauracyjnych czy barowych. Jak zapowiada Paweł Dudek, do końca roku 2014 r. obsługa mini-barów będzie obejmować blisko 80 proc. pociągów TLK, a w 2015 roku pozostałe 20 proc.
Komentarze
Tagi:
Komentarze:
Wars chce się rozwijać
[2014-06-04 19:30 93.105.42.*]
Ciekaw jestem kto będzie szkolił nową kadrę. Wysoki poziom miała restauracja poza dworcowa - "Green Patio", ale już bar na Dworcu Wschodnim nie był godnym polecenia.
Jakość nie ilość!
Bohdan odpowiedz »
Dział gastronomia:
Oznaczenia pochodzenia geograficznego mają być lepiej
NIK: Działalność człowieka zagraża Półwyspowi
Zachodniopomorscy przedsiębiorcy zadowoleni z ferii
Dział dla turystów:
Oznaczenia pochodzenia geograficznego mają być lepiej
Turyści zastosowali się do instrukcji touroperatora, ale nie zostali wpuszczeni na
Starsze aktualności:
Itaka wdraża nową stronę i
Linie KLM będą walczyć z
Czesi chętniej przyjeżdżają do
Przewoźnicy: przepisy dotyczące slotów na lotniskach muszą być
Turystyka rośnie, ale nie
Nabór do konkursu na Najlepszy Produkt
Podsumowanie MEETINGS WEEK Poland
Ukraińskie stowarzyszenie touroperatorów przyjęte do
Wakacje latających
Igrzyska w Londynie: branża turystyczna traci?
Accor wprowadza udogodnienia dla gości
Singapore Airlines i Virgin Australia: początek współpracy
Najpierw rezerwujesz, potem płacisz - zakupy grupowe
EasyJet wprowadza nowe technologie
Brytyjski przewoźnik rozszerza siatkę połączeń
Brytyjscy hotelarze wywalczą niższy VAT?
Które hotele w Polsce są najlepiej oceniane?
Nietuzinkowy pomysł na znany napój
Co nasi sąsiedzi robią w święta?
Włoscy restauratorzy objęci absurdalnym podatkiem
Wybrano najlepsze lotniska na świecie
Islandia: Ostrzeżenie dla ruchu lotniczego
Best Western Hotel Felix - oficjalne otwarcie
Warszawa może mieć problemy komunikacyjne
Branża turystyczna stawia na rozwój
W końcu powstał - Pierwszy Polski Katalog Biur Podróży.