Ogłoszenia
Ogłoszenia
- Specjalista d/s turystyki biuro franchisingowe...
- Szkolenie "Dostępność usług...
- Biuro podróży zatrudni Specjalistkę do spraw...
- Pilot wycieczek na Zakynthos
- pilot/tłumacz j. francuskiego
- Poszukuję pilotów na wyjazdy krajowe/zagraniczne
- Specjalista ds Turystyki Jaworzno
- Specjalista ds. turystyki, GH Sarni Stok
- Specjalista ds turystyki
- poszukiwany przewodnik po Pradze 28.05
Takiej restauracji jeszcze nie było
Buchające płomienie, wirujące potrawy i goście lokalu w centrum kulinarnego show. 14 lutego w hotelu Diament została otwarta restauracja Atmosfera - nowa propozycja na kulinarnej mapie Zabrza.
Restauracja, zlokalizowana przy ulicy Cisowej 4, to miejsce stworzone z myślą o amatorach kuchni z wielu stron świata. Nie znajdziemy w nim stałego menu z obszernym spisem serwowanych potraw. Zgodnie z założeniem Szefa Kuchni, ma być prosto, smacznie i świeżo, a menu powinno odzwierciedlać oczekiwania gości. Dlatego też będzie ono regularnie modyfikowane - w oparciu o sezonowe produkty i nowe pomysły kucharzy.
To, co z pewnością wyróżnia Atmosferę to dwa stoły teppanyaki - specjalne płyty grillowe do efektownego przyrządzania potraw na oczach gości. Zgromadzona przy stołach "widownia" może podziwiać każdy ruch kucharza - sposób łączenia składników, doprawianie aromatycznymi przyprawami i finezyjne techniki serwowania.
- Stoły teppanyaki to nowość w okolicy, która z pewnością urozmaici kolacje z przyjaciółmi, spotkania biznesowe czy imprezy okolicznościowe, takie jak wesela i bankiety - podkreśla Tomasz Ostoia, manager restauracji. Oczywiście nie ograniczamy się tylko do kuchni japońskiej czy chińskiej, chcemy, by serwowane przez nas potrawy wpisywały się w ideę kuchni świata. Ponadto zależy nam na tym, by Atmosfera stała się miejscem ciekawych wydarzeń, takich jak np. imprezy dedykowane paniom, z których pierwsza już w Dzień Kobiet - dodaje.
Komentarze
Tagi:
Komentarze:
Atmosfera: Nowa restauracja w Zabrzu
[2013-02-21 13:54 83.18.130.*]
ojej pojechal ktos na zachod i wprowadza NOWE do polski,....dobre odpowiedz »
Dział gastronomia:
Oznaczenia pochodzenia geograficznego mają być lepiej
NIK: Działalność człowieka zagraża Półwyspowi
Zachodniopomorscy przedsiębiorcy zadowoleni z ferii
Dział centra informacji i promocji:
Wsparcie także turystyki w północno-wschodniej
Polacy na pierwszym miejscu wśród
Starsze aktualności:
Nowe osoby w Polskich Hotelach
Itaka wdraża nową stronę i
Linie KLM będą walczyć z
Czesi chętniej przyjeżdżają do
Przewoźnicy: przepisy dotyczące slotów na lotniskach muszą być
Turystyka rośnie, ale nie
Nabór do konkursu na Najlepszy Produkt
Podsumowanie MEETINGS WEEK Poland
Ukraińskie stowarzyszenie touroperatorów przyjęte do
Biuro Supertour rozpoczęło współpracę z Fundacją Krystyny Jandy
Pieniądze dla klientów upadłych biur podróży
Luksor: Wznowiono loty balonem
Wypadek polskiego autokaru w Niemczech
OSAT: Urzędy nie przestrzegają ustawy turystycznej
Uzdrowiska szkodziły środowisku
Sprzedaż PKL niezgodna z prawem?
USA: zniesienie wiz dla Polaków nieprędko
Na tropie zakopiańskich oszustów
Turysta homoseksualny to klient niezwykle pożądany