Ogłoszenia
Ogłoszenia
- Poszukiwany pilot 05.06-07.06
- Przewodnik Kulinarny w Warszawie
- Specjalista ds. Turystyki Jaworzno
- Specjalista ds turystyki
- Wychowawca kolonijny + ratownik
- Specjalista ds. rezerwacji hotelowych
- Pilot - Wiedeń 03-05.2024r.
- pilotaż Wiedeń - Kras Morawski
- Kraków- specjalista d/s turystyki 1/2 etatu
- Specjalista ds. Turystyki - Warszawa
Sieć hotelowa partnerem festiwalu muzycznego
Polska sieć hotelarska - Hotele Diament będzie gościć artystów i obsługę techniczną jednego z największych festiwali muzycznych w Europie - OFF Festival. Impreza, której szefem i pomysłodawcą jest Artur Rojek, znany m.in. z zespołu Myslovitz, odbędzie się od 2 do 4 sierpnia w Dolinie Trzech Stawów w Katowicach.
To kolejna edycja festiwalu wspierana przez Hotele Diament, które odpowiadają za wsparcie hotelowe i strefę gastronomiczną wydarzenia.
Światowej sławy artyści, organizatorzy oraz support techniczny OFF’a zatrzymają się w dwóch hotelach należących do sieci - Park Hotelu Diament Katowice oraz Hotelu Diament Plaza Katowice.
Obsługa hoteli dopina wszystko na ostatni guzik, by w 1 sierpnia przyjąć pierwszych gości. Do ich dyspozycji będzie ponad 200 pokoi o standardzie czterech gwiazdek, dwie restauracje, golf pub z nowoczesnym symulatorem golfa oraz biura.
"Cieszymy się, że organizatorzy OFF Festival wybrali po raz kolejny Hotele Diament. To dla nas nie tylko świetna rekomendacja, ale także potwierdzenie zaufania, jakim nas obdarzono. Festiwal już teraz cieszy się bardzo dużą popularnością, także poza Polską, dlatego to dla nas niezwykle ważne, że możemy być jego częścią - podkreśla Grzegorz Konieczny, Dyrektor katowickich Hoteli Diament.
Obsługę gastronomiczną festiwalu - zarówno w strefie festiwalowej, na backstage’u, jak i w hotelach zapewni Catering & Events - gastronomiczny dział Hoteli Diament. Przy komponowaniu menu wzięto pod uwagę przede wszystkim ideę ekologicznego festiwalu, przyświecającą OFF’owi. Dlatego też większość dań przygotowana będzie przy użyciu ekologicznej grillo-wędzarni opalanej wyłącznie drewnem. Nie zabraknie wśród nich propozycji wegetariańskich, wegańskich oraz zdrowych przekąsek z ekologicznych produktów.
Komentarze
Tagi:
Dział gastronomia:
Lepsza kondycja branży
Program inwestycji dla branży turystyka, horeca i
Oznaczenia pochodzenia geograficznego mają być lepiej
Dział centra informacji i promocji:
Rozpoczyna się kolejna edycja Turystycznych Mistrzostw
Dziwny konkurs na dyrektorów
Polacy na pierwszym miejscu wśród
Starsze aktualności:
Chorwacja chce jeszcze więcej
ERIF BIG straszy klientów biur
Join Up! Polska uruchamia sprzedaż samych
Wzrost płacy minimalnej uderzy w hotelarstwo i
Programy wsparcia dla
Pasażerowie opóźnionego samolotu sami wykupili nocleg. Przewoźnik powinien to
Ecco Travel wraca z chińską
Prawie 75 mln wyjazdów turystycznych
Czy konsolidator usług hotelowych może rozliczać się wg procedury VAT
O europejskiej turystyce - w Krakowie
Tanie linie lotnicze receptą na kryzys?
Konferencja hotelowa HOT.E w Londynie
Kraków: Małopolski Festiwal Smaku świątecznie
Polska będzie miała swoje lotnisko centralne
Latanie będzie bardziej ekologiczne
Best of Warsaw 2013 - nagrodzono najlepszych
Już w czerwcu biura kuszą ofertami last minute
Grecos podwyższył sumę gwarancyjną
Sindbad, Palm Reisen i EvoBus pojadą nową Setrą