Ogłoszenia
Ogłoszenia
- Poszukiwany pilot 05.06-07.06
- Przewodnik Kulinarny w Warszawie
- Specjalista ds. Turystyki Jaworzno
- Specjalista ds turystyki
- Wychowawca kolonijny + ratownik
- Specjalista ds. rezerwacji hotelowych
- Pilot - Wiedeń 03-05.2024r.
- pilotaż Wiedeń - Kras Morawski
- Kraków- specjalista d/s turystyki 1/2 etatu
- Specjalista ds. Turystyki - Warszawa
Radosław Majdan gwiazdą Sphinxa
Do sieci Sphinx, zarządzanej przez Sfinks Polska, trafiła najnowsza odsłona lifestylowego Sphinx Menu. Otwiera je rozmowa z Radosławem Majdanem. Znany piłkarz i celebryta opowiada m.in. jaką kuchnię najbardziej lubi i co jest jego popisowym daniem, a także jakie są cienie i blaski życia popularnego sportowca. Nowe Sphinx Menu, które klienci mogą zabierać ze sobą, jest już dostępne we wszystkich restauracjach Sphinx, działających na terenie Polski.
- To już trzeci raz, kiedy proponujemy naszym klientom niestandardową formę menu, z którego nie tylko mogą wybrać dania, ale także umilić sobie czas oczekiwania na zamówienie czytając wywiad ze znaną osobą, czy relację z podróży w egzotyczne miejsce. Ta dodatkowa forma komunikacji z klientami została pozytywnie odebrana przez gości naszych restauracji i jest narzędziem, które dostarcza nam wątków do rozmowy z naszymi fanami na Facebooku. Ciekawą nowością w ostatnim Sphinx Menu są zamieszczone w środku kupony rabatowe, które można zrealizować w restauracjach sieci WOOK i Chłopskie Jadło - opowiada Dorota Cacek, wiceprezes Sfinks Polska.
W najnowszym Sphinx Menu, obok karty dań, pojawiły się artykuły związane z kuchnią i jedzeniem. Jednym z nich jest poradnik na temat steków przygotowany przez Szefa Kuchni sieci, Klaudiusza Wachowiaka. Z artykułu można się dowiedzieć, które rodzaje wołowiny najlepiej nadają się na steki, jakie są rodzaje steków i czym różni się rib-eye stek od t-bone steka, a także jakie są złote zasady przygotowywania steków. Oprócz tego najnowsze menu na wynos sieci Sphinx w tekście pt. "Piłkarskie Mistrzostwa inaczej" podsuwa pomysły, jak zorganizować sobie zajęcia w czasie, gdy resztę domowników pochłoną futbolowe emocje.
Komentarze
Tagi:
Komentarze:
Dział gastronomia:
Lepsza kondycja branży
Program inwestycji dla branży turystyka, horeca i
Oznaczenia pochodzenia geograficznego mają być lepiej
Dział dla turystów:
Udany pierwszy kwartał w Porcie Lotniczym
IGHP: Wielkanoc dobra, majówka będzie jeszcze
Starsze aktualności:
Chorwacja chce jeszcze więcej
ERIF BIG straszy klientów biur
Join Up! Polska uruchamia sprzedaż samych
Wzrost płacy minimalnej uderzy w hotelarstwo i
Programy wsparcia dla
Pasażerowie opóźnionego samolotu sami wykupili nocleg. Przewoźnik powinien to
Ecco Travel wraca z chińską
Prawie 75 mln wyjazdów turystycznych
Czy konsolidator usług hotelowych może rozliczać się wg procedury VAT
Pyrzowice: spadek ruchu czarterowego
Amadeus odnotował wzrost w pierwszym kwartale 2011 r.
Małopolska Giełda Agroturystyczna niedługo
Viki Travel - rośnie liczba poszkodowanych
Novotel Kraków Bronowice charytatywnie
Zima w natarciu, lato w odwrocie
Czy ktoś pracował w Oasisie jako animator?
Szkolenia dla pracowników branży turystycznej
Jakie typy wyjazdów są najpopularniejsze wśród Polaków?
PLL LOT opuszcza lotnisko Newark w Nowym Jorku
W dniu wyprzedaży metro nie pojedzie
Hurghada - polski kurort w Egipcie