TUR-INFO.pl | Serwis informacyjny branży turystycznej
ZAJRZYJ DO NAS NA: TUR-INFO.PL na Facebook TUR-INFO.PL na Twitter

Radosław Majdan gwiazdą Sphinxa

Do sieci Sphinx, zarządzanej przez Sfinks Polska, trafiła najnowsza odsłona lifestylowego Sphinx Menu. Otwiera je rozmowa z Radosławem Majdanem. Znany piłkarz i celebryta opowiada m.in. jaką kuchnię najbardziej lubi i co jest jego popisowym daniem, a także jakie są cienie i blaski życia popularnego sportowca. Nowe Sphinx Menu, które klienci mogą zabierać ze sobą, jest już dostępne we wszystkich restauracjach Sphinx, działających na terenie Polski.


- To już trzeci raz, kiedy proponujemy naszym klientom niestandardową formę menu, z którego nie tylko mogą wybrać dania, ale także umilić sobie czas oczekiwania na zamówienie czytając wywiad ze znaną osobą, czy relację z podróży w egzotyczne miejsce. Ta dodatkowa forma komunikacji z klientami została pozytywnie odebrana przez gości naszych restauracji i jest narzędziem, które dostarcza nam wątków do rozmowy z naszymi fanami na Facebooku. Ciekawą nowością w ostatnim Sphinx Menu są zamieszczone w środku kupony rabatowe, które można zrealizować w restauracjach sieci WOOK i Chłopskie Jadło - opowiada Dorota Cacek, wiceprezes Sfinks Polska.

W najnowszym Sphinx Menu, obok karty dań, pojawiły się artykuły związane z kuchnią i jedzeniem. Jednym z nich jest poradnik na temat steków przygotowany przez Szefa Kuchni sieci, Klaudiusza Wachowiaka. Z artykułu można się dowiedzieć, które rodzaje wołowiny najlepiej nadają się na steki, jakie są rodzaje steków i czym różni się rib-eye stek od t-bone steka, a także jakie są złote zasady przygotowywania steków. Oprócz tego najnowsze menu na wynos sieci Sphinx w tekście pt. "Piłkarskie Mistrzostwa inaczej" podsuwa pomysły, jak zorganizować sobie zajęcia w czasie, gdy resztę domowników pochłoną futbolowe emocje.




Komentarze

(kiedy jest to możliwe, sugerujemy podpisanie się)

(akceptacja regulaminu)


Tagi:
Sphinx menu Radosław Majdan Radek piłkarz celebryta lifestyle Sphinx Menu wywiad rozmowa popisowe danie relacja z podróży WOOK Chłopskie Jadło Dorota Cacek Sfinks Polska Klaudiusz Wachowiak szef kuchni t-bone stek rib-eye stek Piłkarskie Mistrzostwa inaczej


Komentarze:

Ta strona przetwarza dane osobowe oraz używa COOKIES. Szczegóły przetwarzania danych osobowych są opisane w polityce prywatności. Korzystając z tej strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki i akceptujesz regulamin strony. Wszelkie szczegóły w regulaminie, polityce prywatności oraz polityce cookies.
  Akceptuję