Ogłoszenia
Ogłoszenia
- Poszukiwany pilot 05.06-07.06
- Przewodnik Kulinarny w Warszawie
- Specjalista ds. Turystyki Jaworzno
- Specjalista ds turystyki
- Wychowawca kolonijny + ratownik
- Specjalista ds. rezerwacji hotelowych
- Pilot - Wiedeń 03-05.2024r.
- pilotaż Wiedeń - Kras Morawski
- Kraków- specjalista d/s turystyki 1/2 etatu
- Specjalista ds. Turystyki - Warszawa
Szaleństwa w nowym menu restauracji Fusion
Restauracja Fusion w hotelu The Westin Warsaw wprowadza nowe menu. Odwaga w eksperymentowaniu połączona z wielkim kunsztem szefa kuchni Janusza Korzyńskiego powodują, że każda potrawa w menu jest dla gości nowym fantastycznym odkryciem.
Restauracja Fusion znana jest z tego, iż uwielbia serwować swoim gościom nowe niezwykłe smaki. Często zaskakujące połączenia dają niezwykły efekt kulinarny. Do procesu tworzenia specjałów użyto wyjątkowych produktów SuperFoodsRX, które bazują na synergii produktów. To spowodowało, że dania z menu prócz niezwykłych doznań kulinarnych dostarczają także wartości prawdziwie potrzebnych naszemu organizmowi do jego zdrowia.
W menu restauracji pojawiły się nowe produkty takie jak: świeży dorsz atlantycki, halibut, orzechy brazylijskie, karczochy jerozolimskie oraz pierś perliczki.
Karta zaskakuje gości daniami takimi jak: wędzony szkocki łosoś, gotowane jajko w koszulce, mus z awocado, orzechy brazylijskie, owoce goji, rukola, chrupiąca grzanka, risotto z prawdziwkami, grillowaną perliczką, pianka o smaku parmezanu, dziki łosoś, szpinakowe gnocchi z imbirem, karczochy, marynowane pomidorki, szalotka, oliwa z pestkami dyni, dorsz atlantycki w sosie z duszonych raków i kolendry, parowane warzywa, zapiekane francuskie ziemniaki
Szef kuchni Janusz Korzyński komentuje nowe menu krótko: Nie da się ukryć, iż nasza restauracja inauguruje sezon jesienny wyjątkowo intrygującym i pełnym unikalnych połączeń smakowym menu".
Restauracja Fusion oferuje kreatywne, unikalne kompozycje stworzone z najwyższej jakości świeżych produktów, które są niezapomnianym przeżyciem kulinarnym. Restauracja znajduje się na parterze hotelowego lobby, z bezpośrednim wejściem od ulicy. Otwarta kuchnia umożliwia obserwację procesu przygotowywania potraw. Specjalnością restauracji są dania fusion łączące ze sobą smaki Wschodu i Zachodu.
Komentarze
Tagi:
Dział gastronomia:
Lepsza kondycja branży
Program inwestycji dla branży turystyka, horeca i
Oznaczenia pochodzenia geograficznego mają być lepiej
Dział centra informacji i promocji:
Rozpoczyna się kolejna edycja Turystycznych Mistrzostw
Dziwny konkurs na dyrektorów
Polacy na pierwszym miejscu wśród
Starsze aktualności:
Chorwacja chce jeszcze więcej
ERIF BIG straszy klientów biur
Join Up! Polska uruchamia sprzedaż samych
Wzrost płacy minimalnej uderzy w hotelarstwo i
Programy wsparcia dla
Pasażerowie opóźnionego samolotu sami wykupili nocleg. Przewoźnik powinien to
Ecco Travel wraca z chińską
Prawie 75 mln wyjazdów turystycznych
Czy konsolidator usług hotelowych może rozliczać się wg procedury VAT
Niebezpieczny wirus atakuje turystów
Inteligo wprowadza rozszerzone ubezpieczenie turystyczne
Powstał nowy przewoźnik lotniczy
Ochrona danych osobowych w agencji turystycznej
KFC planuje rozwój na rynku rosyjskim
Ekspres droższy i jedzie dłużej niż pośpieszny!
Mamaison Hotel Le Regina w gronie najlepszych hoteli świata
Lecisz z Okęcia? Sprawdź ile zaoszczędzisz w portowych sklepach i restauracjach
Virgin Atlantic poprawia komfort lotów
Biuro podróży zmniejsza zakres usług
Mniej dzieci wyjedzie na wakacje
Naciągał turystów - teraz odpowie przed sądem
Condohotel w Mikołajkach pnie się w górę