Radisson Blu Hotel Kraków serwuje kuchnię śródziemnomorską

Dania Surf&Turf wypełnią w ostatnich tygodniach zimy kuchnię hotelu Radisson Blu w Krakowie. "Surf" to owoce morza, a "Turf" to wybór mięs różnego rodzaju.


W daniach tego typu wykorzystuje się przysmaki kuchni z różnych stron świata - tajskiej, greckiej, włoskiej, chińskiej czy indyjskiej.

Kuchnia Surf&Turf serwowana jest w krakowskim Radisson Blu Hotel w formie bufetu, dzięki czemu klienci mogą samodzielnie skomponować swoje danie.




Komentarze

(kiedy jest to możliwe, sugerujemy podpisanie się)

(akceptacja regulaminu)



Tagi:




Ta strona przetwarza dane osobowe oraz używa COOKIES. Szczegóły przetwarzania danych osobowych są opisane w polityce prywatności. Korzystając z tej strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki i akceptujesz regulamin strony. Wszelkie szczegóły w regulaminie, polityce prywatności oraz polityce cookies.
  Akceptuję