Ogłoszenia
Ogłoszenia
- Pilot - Szlak Piastowski 05-07.06.2024
- Kraków- specjalista d/s turystyki 1/2 etatu
- Specjalista ds. Turystyki - Warszawa
- Specjalista ds. Turystyki - Krasnystaw
- wychowawca-lektor języka angielskiego
- SPECJALISTA DS.TURYSTYKI
- PRODUCT MANAGER
- Specjalista ds. turystyki wyjazdowej z...
- Specjalista ds. Turystyki Jaworzno
- Specjalista ds. turystki Siemianowice Śląskie
Zarejestruj się na Targi EuroGastro 2013 już dziś
Ruszyła rejestracja na XVII Międzynarodowe Targi Gastronomiczne EuroGastro, które odbędą się w dniach 20-22 marca 2013 w Centrum Targowo-Kongresowym MT Polska w Warszawie. Wstęp na największą w Polsce imprezę branży HoReCa jest bezpłatny dla wszystkich, którzy do 31 stycznia 2013 dokonają rejestracji przez Internet
EuroGastro to impreza branżowa, na której wszystkich obowiązuje rejestracja. Przedstawiciele sektora gastronomicznego mogą zwiedzić targi bezpłatnie pod warunkiem, że do końca stycznia wypełnią formularz zgłoszeniowy na stronie internetowej. Warto już teraz skorzystać z tej możliwości, aby zaoszczędzić pieniądze i uniknąć załatwiania formalności na miejscu. Dla osób, które zarejestrują się po 31 stycznia 2013, organizator przewidział 50% rabatu. Wtedy jednodniowy bilet wstępu będzie kosztował 30 zł. Rejestracja na miejscu w dniu targów również będzie możliwa, a koszt biletu wyniesie 60 zł za każdy dzień.
Klienci biznesowi Targów EuroGastro będą mogli zapoznać się z pełną ofertą produktów i usług dla gastronomii. Ta branżowa impreza skierowana jest przede wszystkim do właścicieli i managerów restauracji, barów typu fast food i snack-bar, pizzerii, małej gastronomii, kawiarni, klubów, pubów, firm cateringowych, hurtowni gastronomicznych, lodziarni, cukierni, piekarni, a także hoteli i pensjonatów. Pełnego przeglądu oferty rynkowej będą mogli dokonać także przedstawiciele super- i hipermarketów odpowiedzialni za zakupy oraz współpracę z dostawcami, dystrybutorzy produktów i usług dla HoReCa oraz osoby zarządzające punktami zbiorowego żywienia. Targi EuroGastro to nie tylko źródło inspiracji kulinarnych dla szefów kuchni oraz kucharzy, ale również impreza pozwalająca śledzić najnowsze trendy, poszerzać wiedzę oraz podnosić kwalifikacje.
Komentarze
Tagi:
Dział gastronomia:
Lepsza kondycja branży
Program inwestycji dla branży turystyka, horeca i
Oznaczenia pochodzenia geograficznego mają być lepiej
Dział targi, konferencje, workshop:
Nowe Trendy w Turystyce już za
POT uhonorowała Ambasadorów Kongresów
Starsze aktualności:
ERIF BIG straszy klientów biur
Join Up! Polska uruchamia sprzedaż samych
Wzrost płacy minimalnej uderzy w hotelarstwo i
Programy wsparcia dla
Pasażerowie opóźnionego samolotu sami wykupili nocleg. Przewoźnik powinien to
Ecco Travel wraca z chińską
Prawie 75 mln wyjazdów turystycznych
Czy konsolidator usług hotelowych może rozliczać się wg procedury VAT
Wyspy Wolin i Uznam lepiej połączone z resztą
Grupa Żywiec: Co piją polskie kobiety?
Japońska kuchnia na liście UNESCO
Ilu gości skorzystało w maju z obiektów noclegowych?
W Hiszpanii powstaje europejskie Las Vegas
Adam Gessler gotuje z Euro 2012 w tle
easyJet znalazł w Polsce sobowtóra Księcia Williama
Indie nie chcą rosyjskich turystów
VI Podlaskie Targi Turystyczne za nami
Nowoczesne rozwiązania w ośrodkach SPA
Hotelarz odpowie na negatywną opinię gościa - rozwiązanie HRS