Ogłoszenia
Ogłoszenia
- Specjalista ds. turystyki - biuro w Poznaniu
- Specjalista ds. turystyki Wakacje.pl Zabrze
- specjalista ds. obsługi klienta
- Specjalista d/s turystyki biuro franchisingowe...
- Szkolenie "Dostępność usług...
- Biuro podróży zatrudni Specjalistkę do spraw...
- Pilot wycieczek na Zakynthos
- pilot/tłumacz j. francuskiego
- Poszukuję pilotów na wyjazdy krajowe/zagraniczne
- Specjalista ds Turystyki Jaworzno
Adam Gessler gotuje z Euro 2012 w tle
Od 11 marca na antenie programu pierwszego Telewizji Polskiej pojawi się nowy program kulinarny. Jego nazwa to "Euro według Gesslera". Gospodarzem programu będzie znany restaurator Adam Gessler.
Program będzie pokazywał czy Polska jest przygotowana na Euro 2012 - oczywiście pod względem kulinarnym. Adam Gessler odwiedzi bowiem miejsca, do których przyjadą piłkarze. Ekipa telewizyjna może odwiedzić więc organizatorów meczów w Warszawie, Gdańsku, Poznaniu i Wrocławiu.
W "Euro według Gesslera" poznamy szczegóły kuchni m.in.: rosyjskiej, greckiej, hiszpańskiej, francuskiej. Omawiana kuchnia tej drużyny, która gra akurat mecz w danym mieście. Restaurator będzie gotował wspólnie z kibicami. Bohaterem każdego odcinka będzie inny kraj biorący udział w Euro 2012.
- Za każdą drużyną przyjadą setki kibiców i dziennikarzy. Trafią oni nie tylko do tych miejsc, w których będą odbywać się mecze, ale spotkamy ich też w Wieliczce, Warce czy Kołobrzegu. Będziemy oceniać, czy jest tam coś, czym możemy promować Polskę i polską kuchnię. Będziemy sprawdzać, jak Polska jest przygotowana na ugoszczenie kibiców z całej Europy - powiedział Kamil Śmiałkowski, współproducent programu.
Program nadawany będzie w każdą niedziele o 13.00 godz.
Gessler już prowadził własny program telewizyjny. Od września 2010 roku przez 8 miesięcy w TVP 1 emitowane były odcinki programu pt. "Wściekłe gary". Prezentował w nim dania kuchni polskiej i oceniał dania serwowane przez różne restauracje. Oglądało go 2,2 mln widzów.
57-letni Adam Gessler posiada restauracje w stolicy, Krakowie i Londynie. Jest synem Zbigniewa Gesslera, przedsiębiorcy i restauratora oraz Joanny Gessler. Jego brat, Piotr Gessler, również jest restauratorem. Adam Gessler jest autorem książki "Smaki na 52 tygodnie".
Komentarze
Tagi:
Dział gastronomia:
Oznaczenia pochodzenia geograficznego mają być lepiej
NIK: Działalność człowieka zagraża Półwyspowi
Zachodniopomorscy przedsiębiorcy zadowoleni z ferii
Dział dla turystów:
Oznaczenia pochodzenia geograficznego mają być lepiej
Turyści zastosowali się do instrukcji touroperatora, ale nie zostali wpuszczeni na
Starsze aktualności:
Plażowanie nad Bałtykiem, a polskie
Dwie gwiazdki Michelin w
Nowe osoby w Polskich Hotelach
Itaka wdraża nową stronę i
Linie KLM będą walczyć z
Czesi chętniej przyjeżdżają do
Przewoźnicy: przepisy dotyczące slotów na lotniskach muszą być
Turystyka rośnie, ale nie
Nabór do konkursu na Najlepszy Produkt
Podsumowanie MEETINGS WEEK Poland
Hotelarz odpowie na negatywną opinię gościa - rozwiązanie HRS
Awaria systemu sparaliżowała brytyjskie lotniska
Wizz Air wyleasinguje samoloty od Goshawk Aviation
Polski hotel nominowany do nagrody
Białystok: jaki lokal zostanie otwarty przy rynku?
Pasażer statku lepiej chroniony
Małopolska i Podhale promują się w Brukseli
2ways dołącza do grona touroperatorów
Wygoda Travel ma powody do radości
Nowy lokal TUI Centrum Podróży
Strajk na lotnisku w Dusseldorfie
Kiepskie warunki atmosferyczne w Karkonoszach
Icelandair i Amadeus przedłużają współpracę
easyJet znalazł w Polsce sobowtóra Księcia Williama
W jego bagażu znaleziono broń i worki na zwłoki
Podziemia Klasztoru w Broumovie
Problematyczny obiekt wystawiony na sprzedaż
airberlin i Amadeus odnawiają umowę dystrybucyjną full content
Kto był w Tunezji w hotelu "MEDI SEA"