Poznaj tajniki kuchni hiszpańskiej
24 marca w Krakowie rozpocznie się pierwsza edycja warsztatów kulinarnych "Cervantes w kuchni".
Warsztaty w Instytucie Cervantesa poprowadzi Alejo Torreblanki, szef kuchni i właściciel krakowskiej restauracji Valpara~so, w której serwowane są typowe dania kuchni hiszpańskiej i Ameryki Łacińskiej.
Podczas kursu uczestnicy nauczą się jak przygotowywać tradycyjne hiszpańskie potrawy.
Warsztaty prowadzone są po hiszpańsku, z tłumaczeniem na język polski. Ilość miejsc ograniczona. Czas trwania zajęć: każde spotkanie - 180 min. Miejsce: Restauracja Valpara~so, ul. Dietla 33, Kraków.
Komentarze
Tagi:
Dział gastronomia:
Lepsza kondycja branży
Program inwestycji dla branży turystyka, horeca i
Oznaczenia pochodzenia geograficznego mają być lepiej
Dział centra informacji i promocji:
Rozpoczyna się kolejna edycja Turystycznych Mistrzostw
Dziwny konkurs na dyrektorów
Polacy na pierwszym miejscu wśród
Starsze aktualności:
Wzrost płacy minimalnej uderzy w hotelarstwo i
Programy wsparcia dla
Pasażerowie opóźnionego samolotu sami wykupili nocleg. Przewoźnik powinien to
Ecco Travel wraca z chińską
Prawie 75 mln wyjazdów turystycznych
Czy konsolidator usług hotelowych może rozliczać się wg procedury VAT
Wyspy Wolin i Uznam lepiej połączone z resztą
Kraków wprowadza ograniczenia sprzedaży
1/5 Polaków nie ubezpiecza się przy
POT podpisała deklarację w sprawie promocji
Pasażerowie PR żądają obniżenia cen biletów
Legendarny gangster atrakcją turystyczną
Którzy touroperatorzy otworzyli nowe punkty sprzedaży?
Autokarem do niemalże wszystkich zakątków Europy
Podziemny pub dostępny dla wszystkich
Tajlandia: śmierć polskiej turystki
Skandaliczne zachowanie dworcowej ochrony
Nowy trend na rynku usług gastronomicznych
Koleje Śląskie - jak wyglądają pierwsze dni
Interferie podają wyniki finansowe