Ogłoszenia
Ogłoszenia
- Poszukiwany pilot na wycieczkę
- Specjalista ds. Turystyki Jaworzno
- Specjalista ds turystyki
- Wychowawca kolonijny + ratownik
- Specjalista ds. rezerwacji hotelowych
- Pilot - Wiedeń 03-05.2024r.
- pilotaż Wiedeń - Kras Morawski
- Kraków- specjalista d/s turystyki 1/2 etatu
- Specjalista ds. Turystyki - Warszawa
- Specjalista ds. Turystyki - Krasnystaw
Na Wyspach na kolację także do pubów
W Wielkiej Brytanii został opublikowany najnowszy Czerwony Przewodnik MICHELIN Eating Out in Pubs, opisujący ponad 530 najlepszych pubów na Wyspach
W tegorocznej edycji przewodnika MICHELIN Eating Out in Pubs omówiono ponad pół tysiąca najlepszych pubów znajdujących się we wszystkich częściach Wielkiej Brytanii. Zostały one wybrane ze względu na najwyższą jakość serwowanego w nich jedzenia. Aż 86 lokali po raz pierwszy zagościło na kartach Czerwonego Przewodnika. Dodatkowo warto podkreślić, iż pub The Hand and Flower, został pierwszym tego typu lokalem w Wielkiej Brytanii mogącym pochwalić się przyznanymi mu dwoma gwiazdkami Michelin.
- Możemy być dumni z naszych brytyjskich pubów, oraz z tego, iż dostosowują się one do zmieniającej się rzeczywistości. Z roku na rok inspektorzy Michelin odkrywają coraz więcej wartościowych miejsc. To wspaniałe, że wszystkie te puby wykorzystują lokalne produkty, a czasem nawet są mistrzami w przygotowywaniu regionalnych specjałów! - komentuje redaktorka prowadząca tej edycji przewodnika Rebeca Burr.
Każdy lokal omówiony w Czerwonym Przewodniku opisany jest bardzo szczegółowo. Z opisu dowiadujemy się jakiej kuchni można tam spróbować, a także za ile możemy zjeść. Wszystko to ozdobione jest pięknymi, kolorowymi fotografiami. W przewodniku wyróżnione są także "Typy Inspektorów", czyli lokale, które zdobyły największe uznanie ekspertów Michelin ze względu na swój niepowtarzalny charakter i wysoką jakość oraz smak podawanych w nich dań.
Wiele z pubów opisywanych w Czerwonym Przewodniku MICHELIN Eating Out in Pubs jest w stanie zaoferować odwiedzającym zakwaterowanie, którego standard bardzo wzrósł w ostatnich latach. Obecnie pokoje w pubach są nawet w stanie dorównać tym oferowanym w dobrych hotelach.
Komentarze
Tagi:
Dział gastronomia:
Lepsza kondycja branży
Program inwestycji dla branży turystyka, horeca i
Oznaczenia pochodzenia geograficznego mają być lepiej
Dział centra informacji i promocji:
Rozpoczyna się kolejna edycja Turystycznych Mistrzostw
Dziwny konkurs na dyrektorów
Polacy na pierwszym miejscu wśród
Starsze aktualności:
Chorwacja chce jeszcze więcej
ERIF BIG straszy klientów biur
Join Up! Polska uruchamia sprzedaż samych
Wzrost płacy minimalnej uderzy w hotelarstwo i
Programy wsparcia dla
Pasażerowie opóźnionego samolotu sami wykupili nocleg. Przewoźnik powinien to
Ecco Travel wraca z chińską
Prawie 75 mln wyjazdów turystycznych
Czy konsolidator usług hotelowych może rozliczać się wg procedury VAT
Czym jest Koninki Gravity Park?
Aleja do Koloseum tylko dla pieszych i rowerzystów
Londyn promuje się dzięki Igrzyskom
Wigilia z restauracji. Polacy coraz bardziej wygodni?
Wakacyjny wyjazd za granicę pozostaje dla Polaków w sferze marzeń?
Stena Line rozszerza ofertę rejsów turystycznych
Zagraniczni touroperatorzy odkrywają Polskę
Popularny kurort stawia na gastronomię
Wezyr Holidays z inicjatywą do współpracujących z nim agencji turystycznych
Przewodnik i pilot turystyczny
Opole: klienci poszkodowani przez biuro podróży Nowa Itaka domagają się odszkodowań