TUR-INFO.pl | Serwis informacyjny branży turystycznej
ZAJRZYJ DO NAS NA: TUR-INFO.PL na Facebook TUR-INFO.PL na Twitter

Spotkanie Komisji Dostawców dla branży HoReCa IGHP

Odbyło się kolejne spotkanie Komisji Dostawców dla branży HoReCa Izby Gospodarczej Hotelarstwa Polskiego, której przewodniczy Violetta Hamerska.


W posiedzeniu wzięli udział m.in.: Arkadiusz Lewenko z Philips Lighting Poland S.A., Paweł Perz z Prokonet S.A., Jarosław Jurczak z Grodno S.A., Grzegorz Prokopiuk z Lanwar oraz z ramienia IGHP Prezes Aleksander Pietyra oraz Dyrektor Generalny Izby Krzysztof Wojtkiewicz.

Komisja przez kilka miesięcy współpracowała przy tworzeniu portalu Izby, a obecnie jest już w końcowej fazie opracowania kryteriów do udzielania rekomendacji dla dostawców HoReCa i certyfikacji dla ich produktów. Aktualnie przygotowywane są zasady i regulamin do certyfikacji i rekomendacji oraz ich wizualizacja.

"Bardzo nam zależy, aby proces certyfikacji i rekomendacji ruszył w pierwszym kwartale 2011 r. Cieszy fakt, że w gronie konkurentów po pierwsze udało nam się współpracować, a po drugie stworzyć kryteria do rzetelnej oceny producentów i produktów dla hoteli. Wszystkie nasze działania zmierzają w kierunku uporządkowania naszego rynku HoReCa, aby inwestorom i dyrektorom obiektów łatwiej było wybierać partnerów do współpracy i aby na rynku było coraz więcej dostawców, którzy profesjonalnie obsługują branżę" - powiedziała Violetta Hamerska, Przewodnicząca Komisji.




Komentarze

(kiedy jest to możliwe, sugerujemy podpisanie się)

(akceptacja regulaminu)


Tagi:
spotkanie Komisji Dostawców dla branży HoReCa Izby Gospodarczej Hotelarstwa Polskiego przewodniczy Violetta Hamerska rekomendacji dla dostawców HoReCa




Ta strona przetwarza dane osobowe oraz używa COOKIES. Szczegóły przetwarzania danych osobowych są opisane w polityce prywatności. Korzystając z tej strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki i akceptujesz regulamin strony. Wszelkie szczegóły w regulaminie, polityce prywatności oraz polityce cookies.
  Akceptuję