Ogłoszenia
Ogłoszenia
- Specjalista d/s turystyki biuro franchisingowe...
- Poszukuję pilotów na wyjazdy krajowe/zagraniczne
- Specjalista ds Turystyki Jaworzno
- Specjalista ds. turystyki, GH Sarni Stok
- Specjalista ds turystyki
- poszukiwany przewodnik po Pradze 28.05
- pilot Rumunia oraz Włochy-Francja-Monako
- Specjalista ds. Turystyki Itaka Galeria Łódzka
- Animator dla dzieci - TUNEZJA
- Pilot wycieczek
Gwiazdy OFF`a w hotelach Diament
Przez trzy dni Hotele Diament gościły gwiazdy i organizatorów jednego z najważniejszych letnich wydarzeń muzycznych - OFF Festivalu w Katowicach. Zadbano nie tylko o komfortowy odpoczynek artystów, ale także o ich wrażenia smakowe. Specjalnie skomponowane menu przygotował dział Catering & Events Hoteli Diament, który obsługiwał również strefę gastronomiczną festiwalu.
Artyści wraz z organizatorami zatrzymali się w trzech hotelach należących do sieci - w Park Hotelu Diament Katowice, Hotelu Diament Katowice oraz Hotelu Diament Zabrze. O wyborze Hoteli Diament zdecydowała atrakcyjna oferta noclegowa i gastronomiczna oraz dogodna lokalizacja, która pozwalała na szybkie przemieszczanie się między hotelami a Doliną Trzech Stawów, w której odbył się festiwal. Pokoje hotelowe zostały dostosowane do zróżnicowanych wymagań i oczekiwań artystów, takich jak świeże kwiaty, odpowiednia aranżacja wnętrza czy dodatkowe wyposażenie. Wydłużono też pracę restauracji, które oferowały swą gościnność przez całą dobę. Dużym atutem hoteli okazało się dotychczasowe doświadczenie w obsłudze imprez wielkiego formatu - koncertów, wydarzeń sportowych czy kongresów. Świadczenie usług dla tak dużego festiwalu o światowej sławie to dla Hoteli Diament kolejny sprawdzian możliwości organizacyjnych zakończony sukcesem.
Słowa uznania od organizatorów i gwiazd OFF’a usłyszał także rozwijający się prężnie dział Hoteli Diament - Catering & Events, który zadbał o każdy, najmniejszy szczegół przygotowanego cateringu. W specjalnie skomponowanym menu znalazły się zróżnicowane potrawy kuchni międzynarodowej z akcentami regionalnymi, dzięki czemu zagraniczni artyści mogli spróbować także tradycyjnych, polskich potraw. Catering & Events znalazł się ponadto wśród grona firm obsługujących strefę gastronomiczną festiwalu, gdzie zaprezentował swój najnowszy sprzęt - mobilną, ekologiczną grillo-wędzarnię. Dzięki dużej przepustowości oraz możliwości przewiezienia w dowolne miejsce, grill bardzo dobrze sprawdził się podczas imprezy zyskując wśród festiwalowiczów tysiące zadowolonych klientów.
Komentarze
Tagi:
Dział hotele, pensjonaty:
Turystyka z gorszą obsługą
Można składać oferty w Programie wsparcia
Rada UE przyjęła rozporządzenie w sprawie wynajmu
Starsze aktualności:
Nowe osoby w Polskich Hotelach
Itaka wdraża nową stronę i
Linie KLM będą walczyć z
Czesi chętniej przyjeżdżają do
Przewoźnicy: przepisy dotyczące slotów na lotniskach muszą być
Turystyka rośnie, ale nie
Nabór do konkursu na Najlepszy Produkt
Podsumowanie MEETINGS WEEK Poland
Ukraińskie stowarzyszenie touroperatorów przyjęte do
Drożeją popularne kierunki wakacyjne?
Rozbito gang oszukujący turystów
Kryzys w Grecji: co branża zyska, a co straci
Zostań Świętym Mikołajem z Radisson Blu Hotel Kraków
Ośrodek Geovity w Jugowicach odświeża wizerunek
Merigo wprowadza usługę pośrednictwa wizowego
Orbis SA będzie odpowiedzialny społecznie
Spółka Accent Equity nowym udziałowcem Hoist Technology
Ile samolotów kupią przewoźnicy?
Ponad 1700 restauracji w smartfonie
Dominos Pizza UK wchodzi do Szwajcarii
Small Planet Airlines podaje roczne wyniki
Agent pod kontrolą organizatora
VAT a biuro agencyjne, ustawienia kasy fiskalnej
Pensjonat Pod Dobrym Aniołem - Irena Januszewska