Ogłoszenia
Ogłoszenia
- Specjalista ds. turystyki - Białystok
- Kierownik biura podróży Wakacje.pl Poznań Franowo
- Specjalista ds.turystyki - Biuro Podróży...
- Travel Designer - Specjalista ds. turystyki...
- SPECJALISTA DS. KOMUNIKACJI I CONTENT MARKETINGU
- Poszukuję do dzierżawy pensjonat
- Specjalista ds. Turystyki
- Kraków- specjalista ds. sprzedaży egzotyki
- Praca w salonie franczyzowym TUI
- SPECJALISTA/-KA DS. TURYSTYKI / CH.Promanada...


Gwiazdy OFF`a w hotelach Diament
Przez trzy dni Hotele Diament gościły gwiazdy i organizatorów jednego z najważniejszych letnich wydarzeń muzycznych - OFF Festivalu w Katowicach. Zadbano nie tylko o komfortowy odpoczynek artystów, ale także o ich wrażenia smakowe. Specjalnie skomponowane menu przygotował dział Catering & Events Hoteli Diament, który obsługiwał również strefę gastronomiczną festiwalu.
Artyści wraz z organizatorami zatrzymali się w trzech hotelach należących do sieci - w Park Hotelu Diament Katowice, Hotelu Diament Katowice oraz Hotelu Diament Zabrze. O wyborze Hoteli Diament zdecydowała atrakcyjna oferta noclegowa i gastronomiczna oraz dogodna lokalizacja, która pozwalała na szybkie przemieszczanie się między hotelami a Doliną Trzech Stawów, w której odbył się festiwal. Pokoje hotelowe zostały dostosowane do zróżnicowanych wymagań i oczekiwań artystów, takich jak świeże kwiaty, odpowiednia aranżacja wnętrza czy dodatkowe wyposażenie. Wydłużono też pracę restauracji, które oferowały swą gościnność przez całą dobę. Dużym atutem hoteli okazało się dotychczasowe doświadczenie w obsłudze imprez wielkiego formatu - koncertów, wydarzeń sportowych czy kongresów. Świadczenie usług dla tak dużego festiwalu o światowej sławie to dla Hoteli Diament kolejny sprawdzian możliwości organizacyjnych zakończony sukcesem.
Słowa uznania od organizatorów i gwiazd OFF’a usłyszał także rozwijający się prężnie dział Hoteli Diament - Catering & Events, który zadbał o każdy, najmniejszy szczegół przygotowanego cateringu. W specjalnie skomponowanym menu znalazły się zróżnicowane potrawy kuchni międzynarodowej z akcentami regionalnymi, dzięki czemu zagraniczni artyści mogli spróbować także tradycyjnych, polskich potraw. Catering & Events znalazł się ponadto wśród grona firm obsługujących strefę gastronomiczną festiwalu, gdzie zaprezentował swój najnowszy sprzęt - mobilną, ekologiczną grillo-wędzarnię. Dzięki dużej przepustowości oraz możliwości przewiezienia w dowolne miejsce, grill bardzo dobrze sprawdził się podczas imprezy zyskując wśród festiwalowiczów tysiące zadowolonych klientów.
Komentarze
Tagi:
Dział hotele, pensjonaty:
Pierwszy Mövenpick otwarł się w
Nowe pokolenie to wyzwanie dla
Starsze aktualności:
Jak inwestycja w przyczepę kempingową zmienia oblicze
Dziwny konkurs na dyrektorów
Trzysetny franczyzowy salon
Ruszyła budowa centrum symulatorowo-treningowego
Travelplanet chwali się swoją ofertą i
Teneryfa: nie chcemy (tylu)
Oznaczenia pochodzenia geograficznego mają być lepiej
Polacy na pierwszym miejscu wśród
POT uhonorowała Ambasadorów Kongresów
Wsparcie także turystyki w północno-wschodniej
IATA: Jednolita europejska przestrzeń powietrzna to
Turyści zastosowali się do instrukcji touroperatora, ale nie zostali wpuszczeni na
Drożeją popularne kierunki wakacyjne?
Rozbito gang oszukujący turystów
Kryzys w Grecji: co branża zyska, a co straci
Zostań Świętym Mikołajem z Radisson Blu Hotel Kraków
Ośrodek Geovity w Jugowicach odświeża wizerunek
Merigo wprowadza usługę pośrednictwa wizowego
Orbis SA będzie odpowiedzialny społecznie
Spółka Accent Equity nowym udziałowcem Hoist Technology
Ile samolotów kupią przewoźnicy?
Ponad 1700 restauracji w smartfonie
Dominos Pizza UK wchodzi do Szwajcarii
Small Planet Airlines podaje roczne wyniki
Agent pod kontrolą organizatora
VAT a biuro agencyjne, ustawienia kasy fiskalnej
Pensjonat Pod Dobrym Aniołem - Irena Januszewska