TUR-INFO.pl | Serwis informacyjny branży turystycznej
ZAJRZYJ DO NAS NA: TUR-INFO.PL na Facebook TUR-INFO.PL na Twitter






Letnie menu w Hotelu Kozi Gród

Od 3 czerwca restauracja położonego na Kaszubach Hotelu Kozi Gród wprowadza letnie dania.


W ciepłe dni restauracja proponuje lekkie dania zawierające sezonowe warzywa, częściowo uprawiane przez sam lokal, jak np.: kompozycję świeżych sałat z ogrodu ze szparagami i szynką parmeńską, gotowane szparagi z sosem hollandaise, chłodnik litewski, krem z cukinii. W ofercie również lekkostrawne dania rybne, np.: tatar ze świeżego pstrąga, bądź zapiekany filet z sandacza. Jako letni napój polecany jest świeży kompot z rabarbaru.

Sezonowych letnich potraw kosztować można na tarasie restauracyjnym, położonym w ogrodzie nad stawem.

Restauracja Koziego Grodu dostępna jest dla gości hotelowych, jak również gości nie korzystających z noclegu, i zaprasza codziennie od 13:00 do 22:00.




Komentarze

(kiedy jest to możliwe, sugerujemy podpisanie się)

(akceptacja regulaminu)


Tagi:
letnie menu w Hotelu Kozi Gród na Kaszubach lekkie dania menu na lato restauracja Koziego Grodu




Ta strona przetwarza dane osobowe oraz używa COOKIES. Szczegóły przetwarzania danych osobowych są opisane w polityce prywatności. Korzystając z tej strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki i akceptujesz regulamin strony. Wszelkie szczegóły w regulaminie, polityce prywatności oraz polityce cookies.
  Akceptuję