TUR-INFO.pl | Serwis informacyjny branży turystycznej
ZAJRZYJ DO NAS NA: TUR-INFO.PL na Facebook TUR-INFO.PL na Twitter

Sheraton w Warszawie: festiwal dań z homara

Warszawski Sheraton postanowił uczynić marzec miesiącem dań ze skorupiaków. W restauracji The Oriental goście będą mogli spróbować specjałów z homarem w roli głównej. Wśród propozycji nowego szefa kuchni znajdzie się pikantna zupa oraz homary gotowane, grillowanie i zapiekane. Wszystkie zostaną dopieszczone egzotycznymi przyprawami.


Przykładowo, za oceaniczną zupę z homarem, chilli, grzybami, trawą cytrynową oraz bazylią zapłacimy 45 zł, a za homara gotowanego na parze z sosem - 189 zł. Do tego typu potraw, szef kuchni poleca szampana.

Restauracja The Oriental mieści się na parterze hotelu Sheraton Warsaw. Wnętrze zostało zaprojektowane w stylu orientalnym.




Komentarze

(kiedy jest to możliwe, sugerujemy podpisanie się)

(akceptacja regulaminu)


Tagi:
Sheraton w Warszawie The Oriental homar dania ze skorupiaków Sheraton Warsaw miesiąc dań ze skorupiaków styl orientalny




Ta strona przetwarza dane osobowe oraz używa COOKIES. Szczegóły przetwarzania danych osobowych są opisane w polityce prywatności. Korzystając z tej strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki i akceptujesz regulamin strony. Wszelkie szczegóły w regulaminie, polityce prywatności oraz polityce cookies.
  Akceptuję