Ogłoszenia
Ogłoszenia
- specjalista ds. obsługi klienta
- Specjalista d/s turystyki biuro franchisingowe...
- Szkolenie "Dostępność usług...
- Biuro podróży zatrudni Specjalistkę do spraw...
- Pilot wycieczek na Zakynthos
- pilot/tłumacz j. francuskiego
- Poszukuję pilotów na wyjazdy krajowe/zagraniczne
- Specjalista ds Turystyki Jaworzno
- Specjalista ds. turystyki, GH Sarni Stok
- Specjalista ds turystyki
Sfinks Polska przedstawia zimową ofertę
Sieci restauracji Sphinx i Chłopskie Jadło, należące do Sfinks Polska, wystartowały z nową ofertą pod hasłem "My się zimy nie boimy".
Sezonowa wkładka zawiera propozycje nowych potraw, w tym dania rybne i przystawki, a także najpopularniejsze wśród klientów pozycje wprowadzone w ramach Jesiennej palety smaków.
Nowa oferta sieci Sphinx obejmuje trzy przystawki - "Krem zimowy z imbirem" (zupa krem z marchwi, imbiru i curry z dodatkiem śmietany i sezamu), "Chrupiący Camembert" (mini serki w panierce podawane z żurawiną" oraz "Rösti z łososiem" (złociste placki ziemniaczane serwowane z wędzonym łososiem i sosem tzatziki). Wkładka zawiera również dwie propozycje dań głównych "Stek z australijskiego angusa" (mięso podawane z brokułami w maśle czosnkowym) oraz "Fish&Chips" (panierowane filety z dorsza z frytkami i sosem tatarskim).
Klienci restauracji Chłopskie Jadło mają do wyboru dwie przystawki - "Krem zimowy z imbirem" oraz "Chrupiące placuszki ziemniaczane" z wędzonym łososiem i kremowym sosem czosnkowo-ogórkowym. Oferta obejmuje także dwa dania główne - oprócz steka z angusa tym razem podanego z brokułami w maśle czosnkowym goście mogą również zamówić "Dorsza w cieście piwnym" (paski fileta z dorsza w cieście podawane z sałatką wegetariańską i sosem tatarskim).
Komentarze
Tagi:
Dział gastronomia:
Oznaczenia pochodzenia geograficznego mają być lepiej
NIK: Działalność człowieka zagraża Półwyspowi
Zachodniopomorscy przedsiębiorcy zadowoleni z ferii
Dział dla turystów:
Oznaczenia pochodzenia geograficznego mają być lepiej
Turyści zastosowali się do instrukcji touroperatora, ale nie zostali wpuszczeni na
Starsze aktualności:
Plażowanie nad Bałtykiem, a polskie
Dwie gwiazdki Michelin w
Nowe osoby w Polskich Hotelach
Itaka wdraża nową stronę i
Linie KLM będą walczyć z
Czesi chętniej przyjeżdżają do
Przewoźnicy: przepisy dotyczące slotów na lotniskach muszą być
Turystyka rośnie, ale nie
Nabór do konkursu na Najlepszy Produkt
Podsumowanie MEETINGS WEEK Poland
Bilety lotnicze drożeją, wzrasta zainteresowanie hotelami
McDonald zmienia wieloletniego partnera
Wadowickie muzeum przyciąga turystów
Będzie nowelizacja ustawy o usługach turystycznych?
Wypadek autokaru: kierowca zapomniał o tachografie
Komunikat PIT: tematy kluczowe dla rozwoju turystyki
WaySPA we wrocławskim The Granary
Air France KLM startuje z promocją
OK Services Travel ogłosi upadłość