Ogłoszenia
Ogłoszenia
- Junior Reservation Manager
- Pilot na wycieczkę do Wiednia 3 - 4 maja
- Pracownik biura podróży od kwiecien - maj 2024...
- Junior Reservation Manager
- Instruktor kitesurfingu/windsurfingu
- Specjalista ds Turystyki Itaka
- Praca na Zielonych Szkołach CHRIS
- Specjalista ds turystyki Katowice
- Sprzedawca produktu turystycznego
- Sprzedawca usług turystycznych
Walentynki w SPA
Nie masz pomysłu na walentynkowy prezent dla swojej drugiej połówki? Może romantyczny wyjazd w Tatry? Kompleks BUKOVINA Terma Hotel Spa przygotował na 14 lutego specjalną ofertę. Najpierw relaks w basenach termalnych, potem zabiegi Spa, a wieczorem kolacja przy świecach - takie atrakcje dla dwojga czekają na gości w Bukowinie Tatrzańskiej.
Goście, którzy odwiedzą 14 lutego kompleks BUKOVINA Terma Hotel Spa do wyboru będą mieć kilka pakietów walentynkowych atrakcji. Oczywiście dla dwojga!
Na wielbicieli gorących kąpieli w wodach termalnych czekają dwie oferty. Pierwsza z nich "Serca Dwa" zawiera 2,5-godzinną kąpiel w basenach oraz wejście do świata saun. Druga "Miód w serce" to 2,5-godzinny pobyt w Termie Bukovina zwieńczony słodkim zabiegiem spa Miodu kropelka. W ramach obydwu pakietów na zakończenie wieczoru zakochanych zapraszamy na romantyczną kolację przy świecach w regionalnej karczmie Zbójecki Łygotnik. Na tę okazję serwowane będzie wino musujące i specjalne menu.
Druga propozycja przygotowana została dla par spragnionych wspólnego relaksu w Spa. Bukowiańskie centrum Spa&Wellness proponuje pobudzające zmysły rytuały dla par we wspólnym gabinecie. Do wyboru jest rozgrzewający słodki masaż Miodu Kropelka, albo Kokosowa sonata dla Niej i Kamienne Basy dla Niego.
- Zmysłowy masaż to idealne urozmaicenie walentynkowego wieczoru. Dzięki uwodzicielskim olejkom zapachowym wprowadza zakochanych w wyjątkowy nastrój - twierdzi Marcelina Bazydło, menager Spa Bukovina. Po zabiegach zakochani spędzą romantyczny wieczór przy kolacji w restauracji "Morskie Oko".
- Menu walentynkowe zarówno w restauracji, jak i karczmie będzie zawierać potrawy bogate w afrodyzjaki. Zaliczamy do nich przede wszystkim ryby i owoce morza, a także aromatyczne przyprawy np. imbir - mówi Sylwester Lis, szef kuchni BUKOVINA Terma Hotel Spa. - Na deser oczywiście słodkości: torcik czekoladowy z sosem z truskawek i lodami jeżynowymi lub pana cotta z sosem jeżynowym i sorbetem z grapefruita.
Komentarze
Tagi:
Dział gastronomia:
NIK: Działalność człowieka zagraża Półwyspowi
Zachodniopomorscy przedsiębiorcy zadowoleni z ferii
Dział hotele, pensjonaty:
Można składać oferty w Programie wsparcia
Rada UE przyjęła rozporządzenie w sprawie wynajmu
Tunezja nie chce napadów na hotele
Nowy Świat najdroższą ulicą w Polsce
Rosyjski pociąg jednak dla Polaków?
Atena z Oświęcimia: nie ogłosiliśmy upadłości
Którzy turyści są najmniej lubiani?
AmRest podaje wyniki finansowe
Tajemnicze finanse biur podróży?
Euro 2012 wzbudza wśród Polaków… strach?
Co najbardziej denerwuje klientów linii lotniczych?
Chorwacja chce przyciągnąć więcej turystów
Uwaga! Likwidują połączenia kolejowe