TUR-INFO.pl | Serwis informacyjny branży turystycznej
ZAJRZYJ DO NAS NA: TUR-INFO.PL na Facebook TUR-INFO.PL na Twitter

Kolejna edycja konkursu kulinarnego

W Hotelu Zamek Ryn w dniach od 28 lutego do 02 marca odbędzie się dwunasta już edycja Ogólnopolskiego Konkursu Młodych Talentów Sztuki Kulinarnej L’Art de la cuisine Martell 2014.


Do organizacji tego wydarzenia przygotowują się firma Pernod-Ricard Polska wraz z marką Martell oraz Grupą Anders.

Dla uczestników i jurorów w tegorocznym programie przewidziano m.in. degustację koniaku marki Martell, liczne prezentacje sponsorskie, a także zwiedzanie zamku z przewodnikiem. Konkurs L’Art de la cuisine Martell będzie się odbywał w najbardziej reprezentatywnym miejscu całego obiektu - na dziedzińcu. To właśnie w tym miejscu odbywają się najważniejsze wydarzenia kulturalne i rozrywkowe.

Uczestnicy tegorocznej edycji konkursu będą także mogli skorzystać z następujących udogodnień:


  • centrum rekreacji z basenem,
  • saunę i jacuzzi,
  • salę do zajęć fitness,
  • kręgielnię i bilard,
  • SPA Księżnej Anny.




Komentarze

(kiedy jest to możliwe, sugerujemy podpisanie się)

(akceptacja regulaminu)



Tagi:
gastronomia konkurs kulinarny L’ Art de la cuisine Martell zamek w Rynie hotel w Rynie Ryn Ogólnopolski Konkurs Młodych Talentów Sztuki Kulinarnej




Ta strona przetwarza dane osobowe oraz używa COOKIES. Szczegóły przetwarzania danych osobowych są opisane w polityce prywatności. Korzystając z tej strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki i akceptujesz regulamin strony. Wszelkie szczegóły w regulaminie, polityce prywatności oraz polityce cookies.
  Akceptuję