Ogłoszenia
Ogłoszenia
- Poszukiwany pilot 05.06-07.06
- Przewodnik Kulinarny w Warszawie
- Specjalista ds. Turystyki Jaworzno
- Specjalista ds turystyki
- Wychowawca kolonijny + ratownik
- Specjalista ds. rezerwacji hotelowych
- Pilot - Wiedeń 03-05.2024r.
- pilotaż Wiedeń - Kras Morawski
- Kraków- specjalista d/s turystyki 1/2 etatu
- Specjalista ds. Turystyki - Warszawa
Subway: ponad 900 kombinacji sandwiczy
Trzecia restauracja Subway w Poznaniu, znajdująca się przy najbardziej znanej arterii Wielkopolski, ul. Święty Marcin, ma już swoich fanów.
Punkty z kultowymi amerykańskimi sandwiczami, obecne w 102 krajach świata, są często nieformalnymi miejscami spotkań mieszkańców. Nowy lokal Subway w Poznaniu, ze względu na swoją lokalizację, ma szansę stać się także adresem chętnie odwiedzanym przez przybywających do miasta turystów.
Restauracja Subway przy Świętym Marcinie od chwili otwarcia zaczęła generować ruch i zainteresowanie przechodniów. Prawie 50 metrowy lokal, utrzymany w rustykalnym stylu Tuscany II, zaprasza do wnętrza, w którym obok sztandarowych amerykańskich sandwiczy, można zjeść także śniadania, słodkie wypieki, sałatki oraz napić się różnych napojów, m.in. dostępna będzie kawa sygnowana znakiem Rainforest Alliance, gwarantującym zachowanie przy jej produkcji wszystkich zasad zrównoważonego rozwoju i uczciwego handlu.
- Ulica Święty Marcin ma znów stać się przestrzenią przyjazną i ciekawą dla mieszkańców i osób odwiedzających Poznań zarówno w celach turystycznych, jak i biznesowych. Cieszymy się, że marka Subway jako jedna z pierwszych ma możliwość wsparcia potencjału tego miejsca i ma swój udział w jego rewitalizacji - mówi Paulina Patelka, Agent Rozwoju marki.
Restauracje Subway słyną z amerykańskich sandwiczy przyrządzanych na oczach klienta i zgodnie z jego życzeniem. Subway Sandwich Artist™ przyrządza je, korzystając z różnorodnej oferty codziennie wypiekanych chlebów, ma także do dyspozycji duży wybór mięs, produktów wegetariańskich, świeżych warzyw, a także wyjątkowych sosów. Ilość możliwych do przygotowania kombinacji przekracza 900 milionów.
Komentarze
Tagi:
Dział gastronomia:
Lepsza kondycja branży
Program inwestycji dla branży turystyka, horeca i
Oznaczenia pochodzenia geograficznego mają być lepiej
Dział centra informacji i promocji:
Rozpoczyna się kolejna edycja Turystycznych Mistrzostw
Dziwny konkurs na dyrektorów
Polacy na pierwszym miejscu wśród
Starsze aktualności:
Chorwacja chce jeszcze więcej
ERIF BIG straszy klientów biur
Join Up! Polska uruchamia sprzedaż samych
Wzrost płacy minimalnej uderzy w hotelarstwo i
Programy wsparcia dla
Pasażerowie opóźnionego samolotu sami wykupili nocleg. Przewoźnik powinien to
Ecco Travel wraca z chińską
Prawie 75 mln wyjazdów turystycznych
Czy konsolidator usług hotelowych może rozliczać się wg procedury VAT
VII Jarmark Świętokrzyski już w niedzielę
Śląskie regionem partnerskim Tour Salonu
Światowe Dni Młodzieży odbędą się w Krakowie?
Pasażerowie Lufthansy ustalą własną cenę za podwyższenie standardu lotu
Urodzinowy konkurs Polskiego Busa