TUR-INFO.pl | Serwis informacyjny branży turystycznej
ZAJRZYJ DO NAS NA: TUR-INFO.PL na Facebook TUR-INFO.PL na Twitter






Nowy blog kulinarny Hanny Lis

Prezenterka telewizji TVP 2, Hanna Lis rusza na podbój kulinarnego światka. Przygodę z gastronomią rozpoczyna od blogowania w serwisie NaTemat.pl.


Blog ma być mocno osadzony w realiach gotowania. Już w pierwszym wpisie autorka wyznaje, że bardziej kobieco czuje się z rondlem w ręku, niż na dwudziestocentymetrowych szpilkach. Jak pisze autorka będzie o wszystkim co nadaje jej życiu smak. "O zapachach, kolorach, fakturach. O przełamywaniu monotonii, przekraczaniu granic, o zabawie z kuchnią" - wyznaje. Połączenie kobiecej delikatności i kulinarnej pikanterii na pewno znajdzie wielu odbiorców.

Na początek dziennikarka serwuje przepis na swoje ulubione pesto genueńskie - PESTO TRAPANESE. Krótka wzmianka o historii i gotowy przepis plus własnoręcznie zrobione zdjęcia. Coś na kształt internetowego poradnika o gotowaniu ze szczyptą życia, polityki i historii. Edukacja w pięknej oprawie - to się sprzedaje.




Komentarze

(kiedy jest to możliwe, sugerujemy podpisanie się)

(akceptacja regulaminu)


Tagi:
NaTemat.pl Tomasz Lis Hanna Lis kulinaria blog kulinarny internetowy poradnik o gotowaniu gotowanie Pesto Trapanese poradnik edukacja kulinarna pikanteria kobieca delikatność


Komentarze:

Ta strona przetwarza dane osobowe oraz używa COOKIES. Szczegóły przetwarzania danych osobowych są opisane w polityce prywatności. Korzystając z tej strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki i akceptujesz regulamin strony. Wszelkie szczegóły w regulaminie, polityce prywatności oraz polityce cookies.
  Akceptuję