TUR-INFO.pl | Serwis informacyjny bran¿y turystycznej
ZAJRZYJ DO NAS NA: TUR-INFO.PL na Facebook TUR-INFO.PL na Twitter

M³ody Kreator Sztuki Kulinarnej poszukiwany

Ruszy³a dziewi±ta edycja konkursu M³ody Kreator Sztuki Kulinarnej, który organizuje Unilever Food Solutions. Tematem przewodnim zmagañ kucharzy bêdzie zdrowe od¿ywianie. Termin nadsy³ania zg³oszeñ mija 4 stycznia 2013 roku.


W tym roku uczestnicy konkursu musz± przygotowaæ danie g³ówne skomponowane z dowolnej czê¶ci indyka. Miêso mo¿na przyrz±dziæ przy wykorzystaniu prozdrowotnych technik, miêdzy innymi przez gotowanie, pieczenie, duszenie czy gotowanie na parze. Uczestnicy musz± przy tym u¿yæ trzech produktów firmy Unilever Food Solutions.

Konkurs podzielono na trzy etapy. Podczas eliminacji wstêpnych uczestnicy nadsy³aj± do 4 stycznia 2012 roku receptury potraw (ze zdjêciem) na adres elzbieta.gizinska@unilever.com. Jury wy³oni pó³finalistów. Zwyciêzca konkursu otrzyma nagrody rzeczowe oraz zakwalifikuje siê do fina³u presti¿owego konkursu dla profesjonalistów - Primerba Cup 2013, dziêki czemu zyska szansê na start w Kulinarnym Pucharze Polski.

Unilever Food Solutions od lat wspiera odkrywanie talentów kulinarnych. Firma orócz organizacji konkursu M³ody Kreator Sztuki Kulinarnej UFS ma na swoim koncie miêdzy innymi sponsoring Kulinarnego Pucharu Polski.




Komentarze

(kiedy jest to mo¿liwe, sugerujemy podpisanie siê)

(akceptacja regulaminu)


Tagi:
Unilever Food Solutions UFS M³ody Kreator Sztuki Kulinarnej konkurs kulinarny zdrowe ¿ywienie Primerba Cup 2013 Kulinarny Puchar Polski Katarzyna Dutkiewicz pieczenie gotowanie duszenie gotowanie na parze receptury przepisy jury produkty Unilever Food Solutions




Ta strona przetwarza dane osobowe oraz u¿ywa COOKIES. Szczegó³y przetwarzania danych osobowych s± opisane w polityce prywatno¶ci. Korzystaj±c z tej strony wyra¿asz zgodê na wykorzystywanie cookies zgodnie z ustawieniami Twojej przegl±darki i akceptujesz regulamin strony. Wszelkie szczegó³y w regulaminie, polityce prywatno¶ci oraz polityce cookies.
  Akceptujê