Og³oszenia
Og³oszenia
- B.P. ITAKA w C.H.M1 w Czeladzi zatrudni
- NEKERA - Specjalista Wsparcia Sprzeda¿y
- M³odszy Specjalista ds. obs³ugi klienta
- Doradca klienta Biuro Podró¿y Itaka Kraków M1
- RAINBOW Doradca Klienta
- NEKERA - Flight Specialist
- NEKERA - Product Manager (Warszawa)
- pilot Wiedeñ : 31.05-01.06.2024
- Poszukiwany pilot 05.06-07.06
- Przewodnik Kulinarny w Warszawie
M³ody Kreator Sztuki Kulinarnej poszukiwany
Ruszy³a dziewi±ta edycja konkursu M³ody Kreator Sztuki Kulinarnej, który organizuje Unilever Food Solutions. Tematem przewodnim zmagañ kucharzy bêdzie zdrowe od¿ywianie. Termin nadsy³ania zg³oszeñ mija 4 stycznia 2013 roku.
W tym roku uczestnicy konkursu musz± przygotowaæ danie g³ówne skomponowane z dowolnej czê¶ci indyka. Miêso mo¿na przyrz±dziæ przy wykorzystaniu prozdrowotnych technik, miêdzy innymi przez gotowanie, pieczenie, duszenie czy gotowanie na parze. Uczestnicy musz± przy tym u¿yæ trzech produktów firmy Unilever Food Solutions.
Konkurs podzielono na trzy etapy. Podczas eliminacji wstêpnych uczestnicy nadsy³aj± do 4 stycznia 2012 roku receptury potraw (ze zdjêciem) na adres elzbieta.gizinska@unilever.com. Jury wy³oni pó³finalistów. Zwyciêzca konkursu otrzyma nagrody rzeczowe oraz zakwalifikuje siê do fina³u presti¿owego konkursu dla profesjonalistów - Primerba Cup 2013, dziêki czemu zyska szansê na start w Kulinarnym Pucharze Polski.
Unilever Food Solutions od lat wspiera odkrywanie talentów kulinarnych. Firma orócz organizacji konkursu M³ody Kreator Sztuki Kulinarnej UFS ma na swoim koncie miêdzy innymi sponsoring Kulinarnego Pucharu Polski.
Komentarze
Tagi:
Dzia³ gastronomia:
Przewodnik Michelin - wiêcej lokali z
Lepsza kondycja bran¿y
Program inwestycji dla bran¿y turystyka, horeca i
Oznaczenia pochodzenia geograficznego maj± byæ lepiej
Dzia³ dostawcy/us³ugodawcy bran¿y:
SITE Poland podsumowuje 3 edycjê programu Young
Pañstwo mo¿e nak³adaæ obowi±zki na dostawców us³ug internetowych z siedzib± w innym kraju
Ceny wrze¶niowych wyjazdów rosn± trochê
Niemiecki Dzieñ Turystyki bez
Najlepsze praktyki dotycz±ce spotkañ medycznych. Raport ICCA i AC
Starsze aktualno¶ci:
Sezon nad morzem nie jest
Jak sprzedawaæ w trudnych
eSky chwali system NDC
Chorwacja chce jeszcze wiêcej
ERIF BIG straszy klientów biur
Join Up! Polska uruchamia sprzeda¿ samych
Wzrost p³acy minimalnej uderzy w hotelarstwo i
Programy wsparcia dla
Pasa¿erowie opó¼nionego samolotu sami wykupili nocleg. Przewo¼nik powinien to
Ecco Travel wraca z chiñsk±
Znamy listê hoteli wybranych przez finalistów Euro 2012
Rainbow notuje wzrost sprzeda¿y
Nie spo¿ywaj posi³ków w hotelowym ³ó¿ku!
Rywalizacja na garnki, patelnie i kunszt kulinarny
Hamburger z hosti± - profanacja czy atrakcja?
Ryanair opublikowa³ wyniki badañ obs³ugi klienta
Kto zdoby³ tytu³ Baristy Orbisu?
Francuzi najbardziej nieuprzejmi?
Polacy pij± mniej wódki, wol± piwo
Pilot wycieczek- GRECJA- W£OCHY- AUSTRIA-CHORWACJA-HISZPANIA