Ogłoszenia
Ogłoszenia
- Specialista ds. sprzedaży
- Rezydent biura podróży 2024 (Chalkidiki)
- Pilotaż 27-30.05.2024 do Warszawy
- Junior Reservation Manager
- Pilot na wycieczkę do Wiednia 3 - 4 maja
- Pracownik biura podróży od kwiecien - maj 2024...
- Junior Reservation Manager
- Instruktor kitesurfingu/windsurfingu
- Specjalista ds Turystyki Itaka
- Praca na Zielonych Szkołach CHRIS
Holiday Inn Kraków City Center nagrodzony
Holiday Inn Kraków City Center został nagrodzony złotym medalem za najwyższą jakość usług gastronomicznych przez renomowane brytyjskie biuro podróży Great Rail Journeys. Nagrodę w imieniu krakowskiego hotelu odebrał Dyrektor Operacyjny - Maciej Kaczmarczyk, a wręczył Manager Grupy Great Rail Journeys - David Obrey.
Nagroda przyznawana jest przez klientów biura, tym obiektom, które kładą szczególny nacisk na jakość swojego serwisu. "To dla nas wielki zaszczyt otrzymać tak prestiżową nagrodę, to wynik nieustającego zaangażowania i ciężkiej pracy całego zespołu." - komentuje dyrektor operacyjny zwycięskiego hotelu Maciej Kaczmarczyk - "Jestem przekonany, że przyznana nagroda zainspiruje każdego z nas, aby dążyć do osiągnięcia jeszcze lepszych rezultatów".
Great Rail Journeys to największe w Anglii biuro specjalizujące się w podróżach turystycznych. Biuro oferuje ponad 260 indywidualnych wycieczek do ponad 50 krajów, a ponad 30 letnie doświadczenie firmy pozwala na pełne zrozumienie potrzeb gości jakie wiążą się z podróżami kolejowymi.
Zdjęcie: Od lewej: Maciej Kaczmarczyk Dyrektor Opercyjny Holiday Inn Kraków City Center, David Obrey Manager Grupy z Great Rail Journeys.
"Nowa oferta menu w hotelu Holiday Inn Kraków City Center"
Marcin Dudek szef kuchni hotelu Holiday Inn Kraków City Center ustalając potrawy do nowej karty restauracji Bom Fogo kierował się swoim doświadczeniem, uwzględniając jednocześnie pomysły pracowników oraz gości hotelowych. Dzięki temu powstało wyjątkowe menu, które pozwala spróbować smaków z całego świata, w tym także polskich tradycyjnych potraw. Na początek wieczoru z nowych propozycji na szczególną uwagę zasługuje tuńczyk opiekany w tymianku z marynowanymi kurkami i oliwą cytrynową lub krewetki z patelni z sosem ostrygowym i masłem czosnkowym.
Szef kuchni tworząc nową ofertę menu zadbał zarówno o miłośników dań rybnych jak i mięsnych. Wspaniała, oryginalna argentyńska wołowina z pewnością zostanie doceniona przez smakoszy steków, a grillowany filet z okonia wilczego serwowany na soczewicy z duszonym szpinakiem i sosem szafranowym zaskakuje bogactwem smaku. W nowym menu znalazły się także tradycyjne polskie pierogi oraz różnorodne propozycję włoskich makaronów. Autorskie desery Andrzeja Kowalika szefa cukierni zaspokoją oczekiwania nawet najbardziej wymagających miłośników słodkości i będą doskonałym dopełnieniem każdej kolacji.
Lokalizacja przy ulicy Wielopole 4, w odległości zaledwie kilku kroków od centrum Krakowa, sprawia że można połączyć spacer ulicami Starego Miasta z kolacją lub lunchem w hotelu Holiday Inn Kraków City Center."
Komentarze
Tagi:
Dział gastronomia:
NIK: Działalność człowieka zagraża Półwyspowi
Zachodniopomorscy przedsiębiorcy zadowoleni z ferii
Dział centra informacji i promocji:
Stary Rynek i ratusz w Poznaniu znów
Niemcy stawiają na turystykę kulturalną i zrównoważone
Wyróżnienie dla Niemieckiej Centrali
Święta w hotelach coraz tańsze
coffehevan: druga odsłona kampanii taste of sunshine
W Hiszpanii spada liczba lokali gastronomicznych
Poszukujemy pilotów na wycieczki szkolne z Poznania 05-06.22
Walia promuje turystykę kulinarną w sieci
Egipska branża turystyczna zagrożona?
Gruper oddaje pieniądze za Atenę
Które obiekty z Polish Prestige Hotels & Resorts nominowano?
Na Lotnisku Chopina zapanował chaos
Sanepid skontrolował nadmorskie bary
NIE POLECAM STAŻY ATJ LINGWISTA