Ogłoszenia
Ogłoszenia
- Specjalista ds. turystyki - biuro w Poznaniu
- specjalista ds. obsługi klienta
- Specjalista d/s turystyki biuro franchisingowe...
- Szkolenie "Dostępność usług...
- Biuro podróży zatrudni Specjalistkę do spraw...
- Pilot wycieczek na Zakynthos
- pilot/tłumacz j. francuskiego
- Poszukuję pilotów na wyjazdy krajowe/zagraniczne
- Specjalista ds Turystyki Jaworzno
- Specjalista ds. turystyki, GH Sarni Stok
Kolejna lokalizacja Subwaya
Tym razem na najbardziej znanej ulicy Łodzi, Piotrkowskiej, otwarty zostanie lokal marki Subway. Od 1 maja miłośnicy amerykańskich sandwiczy mogą cieszyć się ich smakiem w samym centrum miasta. To druga łódzka restauracja sieci. Punkt Subway działa także w Manufakturze.
Druga łódzka restauracja Subwaymieści się w zabytkowej kamienicy przy ul. Piotrkowskiej 114, tuż obok placu Schillera - głównego punktu spotkań łodzian. Lokal utrzymany jest w rozwijanym obecnie przez sieć stylu Metro, którego ciepła kolorystyka i nowe kaflowe wykończenie sprzyjają spotkaniom przy wspólnym posiłku. W ofercie łódzkiej restauracji, obok sztandarowych amerykańskich sandwiczy, znajdą się także śniadania, słodkie wypieki, sałatki oraz napoje, w tym kawa sygnowana znakiem Rainforest Alliance, gwarantującym zachowanie przy jej produkcji wszystkich zasad zrównoważonego rozwoju i uczciwego handlu. Restauracja marki Subway w Łodzi jest zlokalizowana przy ul. Piotrkowskiej 114, zajmuje powierzchnię 70 metrów kwadratowych.
- Lokalizacja gwarantująca odpowiedni przepływ klienta, najwyższej jakości produkt i zaangażowanie franczyzobiorcy to trzy filary naszego biznesu. Bez wątpienia obie działające w Łodzi restauracje Subway spełniają wszystkie kryteria gwarantujące powodzenie biznesu - mówi Paulina Patelka, Agent Rozwoju marki.
Restauracje Subway słyną z amerykańskich sandwiczy przyrządzanych na oczach klienta i zgodnie z jego życzeniem. Subway Sandwich Artist przyrządza je, korzystając z różnorodnej oferty codziennie wypiekanych chlebów, ma także do dyspozycji duży wybór mięs, produktów wegetariańskich, świeżych warzyw, a także wyjątkowych sosów. Ilość możliwych do przygotowania kombinacji przekracza 900 milionów.
Komentarze
Tagi:
Dział gastronomia:
Oznaczenia pochodzenia geograficznego mają być lepiej
NIK: Działalność człowieka zagraża Półwyspowi
Zachodniopomorscy przedsiębiorcy zadowoleni z ferii
Starsze aktualności:
Plażowanie nad Bałtykiem, a polskie
Dwie gwiazdki Michelin w
Nowe osoby w Polskich Hotelach
Itaka wdraża nową stronę i
Linie KLM będą walczyć z
Czesi chętniej przyjeżdżają do
Przewoźnicy: przepisy dotyczące slotów na lotniskach muszą być
Turystyka rośnie, ale nie
Nabór do konkursu na Najlepszy Produkt
Podsumowanie MEETINGS WEEK Poland
Ubezpieczenia TU EUROPA dostępne w sieciach biur podróży należących do TUI Poland
Powstanie nowy hotel ibis budget