TUR-INFO.pl | Serwis informacyjny branży turystycznej
ZAJRZYJ DO NAS NA: TUR-INFO.PL na Facebook TUR-INFO.PL na Twitter

Wielkanocna oferta cateringowa w Hotelu The Granary

Hotel The Granary i Restauracja Mennicza Fusion przygotowały specjalną świąteczną ofertę.


Oferta hotelu i restauracji jest odpowiedzią na coraz większe zainteresowanie, jakim cieszy się we Wrocławiu ekskluzywny catering. - Coraz więcej osób pracuje do ostatniej chwili i nie ma czasu samodzielnie przygotować odpowiedniego, świątecznego menu. Nie chce jednak rezygnować z organizacji świąt w domu. Postanowiliśmy im pomóc. Szef restauracji wraz ze swoją załogą przygotował specjalne menu, które zaspokoi naprawdę różne gusta - mówi Karolina Kocyłowska, dyrektor hotelu The Granary i Restauracji Mennicza Fusion.

Skorzystać można z przykładowego świątecznego menu cateringowego dostępnego w Hotelu i Restauracji i wybrać spośród kilkudziesięciu potraw. Są w nich przystawki, zupy, dania na zimno, ciepło, mięsa, ryby, warzywa oraz szeroka gama ciast. - Jesteśmy również otwarci na sugestie osób, które będą chciały skorzystać z naszej oferty. Można przyjść, przedyskutować swoje menu i skomponować je indywidualnie. Ugotujemy święta z każdych marzeń - mówi Mateusz Malinowski, szef kuchni, Mennicza Fusion.




Komentarze

(kiedy jest to możliwe, sugerujemy podpisanie się)

(akceptacja regulaminu)


Tagi:
wielkanocna oferta cateringowa w Hotelu The Granary hotel Restauracja Mennicza Fusion catering na wielkanoc dania menu Karolina Kocyłowska Mateusz Malinowski




Ta strona przetwarza dane osobowe oraz używa COOKIES. Szczegóły przetwarzania danych osobowych są opisane w polityce prywatności. Korzystając z tej strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki i akceptujesz regulamin strony. Wszelkie szczegóły w regulaminie, polityce prywatności oraz polityce cookies.
  Akceptuję