TUR-INFO.pl | Serwis informacyjny branży turystycznej
ZAJRZYJ DO NAS NA: TUR-INFO.PL na Facebook TUR-INFO.PL na Twitter

Klienci ocenią restauracje

W nadchodzący weekend (20-21 października) Poznaniacy będą mieli szansę ocenić restauracje, które odwiedzają.


Poznańska Lokalna Organizacja Turystyczna oraz Macro Cash & Carry organizują konkurs pt. "Korona Smakosza". W akcji bierze udział ponad 70 lokali gastronomicznych. Udział w konkursie jest dla restauracji bezpłatny.

W weekend każdy gość danej restauracji wraz z rachunkiem otrzyma ankietę, w której oceni lokal w dziewięciu różnych kategoriach. Pytania ankietowe będą dotyczyły m.in. smaku potraw, wystroju lokalu, jakości obsługi, atmosfery. Każdy gość otrzyma nagrodę.

Restauracje z najwyższymi ocenami otrzymają statuetki "Korona Smakosza" oraz możliwość zrobienia całkiem sporych zakupów u partnera konkursu. Wyróżnienia zostaną oficjalnie przyznane 11 listopada.

- Mamy nadzieję, że znaleźliśmy kolejny pretekst do wyjścia z domu i odkrywania poznańskiej oferty gastronomicznej - tłumaczy Jakub Pindych, koordynator akcji z Poznańskiej Lokalnej Organizacji Turystycznej. - W konkursie nie ma przegranych. Jest tylko dobra zabawa i szansa na cenne nagrody, zarówno dla restauracji, jak i ich gości.

Korona Smakosza to konkurs, który narodził się kilka lat temu w Trójmieście. Potem zaczęły go organizować także inne miasta. W Poznaniu odbędzie się pierwszy raz.




Komentarze

(kiedy jest to możliwe, sugerujemy podpisanie się)

(akceptacja regulaminu)


Tagi:
Korona Smakosza konkurs wybory najlepszej restauracji w Poznaniu Poznań ocenić restauracje ankieta dla gości Poznańska Lokalna Organizacja Turystyczna Macro Cash & Carry Jakub Pindych nagrody




Ta strona przetwarza dane osobowe oraz używa COOKIES. Szczegóły przetwarzania danych osobowych są opisane w polityce prywatności. Korzystając z tej strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki i akceptujesz regulamin strony. Wszelkie szczegóły w regulaminie, polityce prywatności oraz polityce cookies.
  Akceptuję