Ogłoszenia
Ogłoszenia
- Wakacje.pl_poszukiwany specjalista ds. turystyki
- Specjalista ds. turystyki Salon Firmowy ITAKA
- Pilotaż 9-11.10/ z Tuszyna do świętokrzyskiego
- KRAKÓW - Specjalista ds. Sprzedaży Podróży
- Specjalista ds. turystyki - Wakacje.pl Zabrze
- specjalista ds. turystyki
- Szkolenie "Dostępność usług...
- Poszukiwany pilot z Krakowa na 14.10.2024...
- Zatrudnię pilota wycieczek
- Szukamy Pracownika do sprzedaży usług...
Hotele Qubus - ukłon w stronę polskiej tradycji
Od 18 grudnia sieć Qubus Hotel zaprasza do swoich restauracji na tradycyjne, polskie potrawy. Nowe, zimowe menu Qubus Hotel, zaskakuje swoimi szlacheckimi daniami. Sieć postawiła na dania tworzone według najlepszych polskich receptur. Sycące i oryginalne propozycje zasmakują z pewnością niejednej osobie.
Ucztę będzie można rozpocząć krupnikiem z kaszy jęczmiennej, w towarzystwie suszonych borowików i żołądków drobiowych. Smakosze będą mogli także spróbować takich specjałów, jak polędwica z dorsza duszona na maśle, czy stek z rostbefu.
- Nowe menu to ukłon w stronę polskich tradycji. Chcemy w ten sposób przypomnieć naszym Gościom o daniach, które rzadko serwowane są w restauracjach, a których walory smakowe są znakomite- mówi Michał Ogórek Główny Specjalista ds. Gastronomii w sieci Qubus Hotel - dlatego zaproponowaliśmy m.in. takie potrawy jak półgęsek w pomarańczach i świeżym imbirze, czy polędwicę z dzika w borowikach, duszonych w białym winie - dodaje Michał Ogórek.
To jednak nie wszystkie propozycje nowej, zimowej karty. Znajdzie się tam także golonka glazurowana miodem lipowym podana z puree z dyni.
Miłośnicy deserów również znajdą coś dla siebie w postaci kruchej tarty śliwkowo-migdałowej podanej z lodami waniliowymi.
- W tworzeniu nowego menu Qubus Hotel uczestniczą zawsze nasi najlepsi Szefowie Kuchni. Staramy się, aby wszystkie potrawy były zawsze skomponowane z najwyższej jakości składników, ale także, by promowały rzadkie rodzaje mięs, ryb itp. Nasze dania cieszą się dużym uznaniem wśród Gości. Są sycące i zdrowe - mówi Mariusz Tkaczyk Specjalista ds. Gastronomii w Qubus Hotel.
Wspaniałym uzupełnieniem wprowadzanych przez Qubus Hotel staropolskich dań, będzie zapewnie propozycja napojów i wyselekcjonowanych win, które podkreślą smak potraw.
Komentarze
Tagi:
Dział hotele, pensjonaty:
Rekordowy wrzesień nad polskim
Dofinansowanie na projekty
Starsze aktualności:
Chiny obniżają ceny wiz
Sprawozdawczość z najmu krótkoterminowego coraz
Rozstrzygnięto konkurs Teraz Polska
Dokąd polecieli Polacy z Join
Ceny wycieczek delikatnie w
UNWTO: Turystyka bliska przekroczenia poziomów sprzed
Niskie zadowolenie klientów w
Komisja Europejska pracuje nad wzmocnieniem praw
Gdzie polecą Polacy na Święta i Nowy
Maroko promuje swoją kulturę w
Hotelarze obawiają się kosztów i niskiego
Znana marka hotelowa zniknie z rynku
Ryanair - cd kłopotów przewoźnika
Celnicy przyspieszą odprawę autokarów
Interferie porządkuje dane spółek
Kategoryzacja obiektów hotelarskich: czy jest potrzebna?
PolskiBus.com zainteresuje się transportem kolejowym?
Międzynarodowy Dzień Piwa i Piwowara
Sieć agencyjna złożyła wniosek o ogłoszenie upadłości
OLT Express. A może kolej lepsza?
Rainbow Tours nie zapłaci 67 tys. zł kary?