Ogłoszenia
Ogłoszenia
- B.P. ITAKA w C.H.M1 w Czeladzi zatrudni
- NEKERA - Specjalista Wsparcia Sprzedaży
- Młodszy Specjalista ds. obsługi klienta
- Doradca klienta Biuro Podróży Itaka Kraków M1
- RAINBOW Doradca Klienta
- NEKERA - Flight Specialist
- NEKERA - Product Manager (Warszawa)
- pilot Wiedeń : 31.05-01.06.2024
- Poszukiwany pilot 05.06-07.06
- Przewodnik Kulinarny w Warszawie
Da Grasso wprowadza letnie zmiany w menu
Sieć pizzerii i restauracji Da Grasso wprowadza letnie, dietetyczne zmiany do menu swojego prestiżowego segmentu. W Restauracjach Da Grasso od czerwca dostępne są dwie nowe sałaty.
Restauracje Da Grasso to segment sieci, który oprócz pizzy, oferuje także przystawki, grillowane mięsa i ryby oraz makarony, zupy, a także szeroką gamę deserów i napojów. W skład menu restauracyjnego wchodzą również sałaty, podawane z chrupiącym i pieczywem czosnkowym. Poza siedmioma dotychczasowymi smakami, od czerwca w Restauracjach Da Grasso spróbować można także dwóch nowych smaków: Sałaty z Łososiem i Sałaty z Grillowanymi Warzywami.
Sałata z Łososiem to kompozycja trzech rodzajów sałat: lodowej, rukoli i roszponki, zroszona oliwą z oliwek i posypana grzankami ziołowo-czosnkowymi. Podawana jest z łososiem, oliwkami i kukurydzą. To wyrafinowana propozycja w sam raz na nadchodzące lato.
Z kolei druga z nowości w menu Restauracji Da Grasso to mieszkanka sałaty lodowej i roszponki z delikatnie grillowaną cukinią, brokułami i różnokolorową papryką, wzbogacona serem pleśniowym i kiełkami soi. Na koniec skropiona dressingiem jogurtowym. Ta smaczna kompozycja kruchej sałaty i grillowanych warzyw to propozycja idealna dla osób ceniących dania wegetariańskie.
Od czerwca tych i innych sałat można spróbować w 15 restauracjach sieci Da Grasso, zlokalizowanych na terenie całego kraju.
Komentarze
Tagi:
Dział gastronomia:
Przewodnik Michelin - więcej lokali z
Lepsza kondycja branży
Program inwestycji dla branży turystyka, horeca i
Oznaczenia pochodzenia geograficznego mają być lepiej
Dział dla turystów:
Udany pierwszy kwartał w Porcie Lotniczym
IGHP: Wielkanoc dobra, majówka będzie jeszcze
Starsze aktualności:
Sezon nad morzem nie jest
Jak sprzedawać w trudnych
eSky chwali system NDC
Chorwacja chce jeszcze więcej
ERIF BIG straszy klientów biur
Join Up! Polska uruchamia sprzedaż samych
Wzrost płacy minimalnej uderzy w hotelarstwo i
Programy wsparcia dla
Pasażerowie opóźnionego samolotu sami wykupili nocleg. Przewoźnik powinien to
Ecco Travel wraca z chińską
Rainbow Tours zadowolony z przedsprzedaży
PKP PLK: będzie referendum strajkowe
PKP InterCity: remont za pół miliarda
Targi hotelarskie już we wrześniu
Nowy kierunek dla pracujących w branży turystycznej
LOT: inauguracja nowego połączenia
Tatry - trzeci stopień zagrożenia lawinowego
Druga fala strajku pilotów Iberii
TPN skontroluje fiakrów z Morskiego Oka
Kolejarze powalczą o pasażerów?
Nieoczekiwany finał hotelowej randki
Franczyza czy własna działalność?