Subskrypcja
Subskrypcja

Szukaj
Szukaj





Da Grasso wprowadza letnie zmiany w menu

Sieć pizzerii i restauracji Da Grasso wprowadza letnie, dietetyczne zmiany do menu swojego prestiżowego segmentu. W Restauracjach Da Grasso od czerwca dostępne są dwie nowe sałaty.


Restauracje Da Grasso to segment sieci, który oprócz pizzy, oferuje także przystawki, grillowane mięsa i ryby oraz makarony, zupy, a także szeroką gamę deserów i napojów. W skład menu restauracyjnego wchodzą również sałaty, podawane z chrupiącym i pieczywem czosnkowym. Poza siedmioma dotychczasowymi smakami, od czerwca w Restauracjach Da Grasso spróbować można także dwóch nowych smaków: Sałaty z Łososiem i Sałaty z Grillowanymi Warzywami.

Sałata z Łososiem to kompozycja trzech rodzajów sałat: lodowej, rukoli i roszponki, zroszona oliwą z oliwek i posypana grzankami ziołowo-czosnkowymi. Podawana jest z łososiem, oliwkami i kukurydzą. To wyrafinowana propozycja w sam raz na nadchodzące lato.

Z kolei druga z nowości w menu Restauracji Da Grasso to mieszkanka sałaty lodowej i roszponki z delikatnie grillowaną cukinią, brokułami i różnokolorową papryką, wzbogacona serem pleśniowym i kiełkami soi. Na koniec skropiona dressingiem jogurtowym. Ta smaczna kompozycja kruchej sałaty i grillowanych warzyw to propozycja idealna dla osób ceniących dania wegetariańskie.

Od czerwca tych i innych sałat można spróbować w 15 restauracjach sieci Da Grasso, zlokalizowanych na terenie całego kraju.




Komentarze

(kiedy jest to możliwe, sugerujemy podpisanie się)

(akceptacja regulaminu)



Tagi:




Ta strona używa COOKIES. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki i akceptujesz regulamin strony. Szczegóły w regulaminie.
OK, zamknij