TUR-INFO.pl | Serwis informacyjny branży turystycznej
ZAJRZYJ DO NAS NA: TUR-INFO.PL na Facebook TUR-INFO.PL na Twitter

Wołowina bez tajemnic

Szefowie kuchni Grzegorz Cielecki i Maciej Walnik poprowadzą cykl szkoleń kulinarnych dotyczących przyrządzania wołowiny.


Uczestnicy szkolenia BeefMaster dowiedzą się jak prawidłowo przygotowywać oraz konsumować wołowinę. Warsztaty są skierowane zarówno do profesjonalistów, jak i amatorów.

- Powszechnie uważa się wołowinę za skomplikowane w przygotowaniu mięso, jednak wbrew pozorom jest zupełnie odwrotnie - tłumaczy Grzegorz Cielecki. - Wystarczy zaznajomić się z kilkoma podstawowymi zasadami, by cieszyć się smakiem wołowiny w ulubionym wydaniu.




Komentarze

(kiedy jest to możliwe, sugerujemy podpisanie się)

(akceptacja regulaminu)


Tagi:
wołowina bez tajemnic Grzegorz Cielecki Maciej Walnik szkolenia BeefMaster Beef Master gotowanie dania przyrządzanie wołowiny mięso wołowe




Ta strona przetwarza dane osobowe oraz używa COOKIES. Szczegóły przetwarzania danych osobowych są opisane w polityce prywatności. Korzystając z tej strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki i akceptujesz regulamin strony. Wszelkie szczegóły w regulaminie, polityce prywatności oraz polityce cookies.
  Akceptuję