TUR-INFO.pl | Serwis informacyjny branży turystycznej
ZAJRZYJ DO NAS NA: TUR-INFO.PL na Facebook TUR-INFO.PL na Twitter

Mojito w Warszawskim Hiltonie

Letnie menu warszawskiej restauracji "Pistaccio Taracce" w stołecznym Hiltonie opiera się na świeżych sezonowych owocach i warzywach. Autorska karta dań szefa kuchni Svena Thomsena zawiera również orzeźwiające drinki Moijto.


Podczas Euro 2012 goście "Pistaccio Tarrace" obejrzą wszystkie rozgrywki, rozkoszując się przy tym kuchnią każdego z uczestniczących w mistrzostwach państwa. W menu znalazły się na przykład greckie Souvlaki czy rosyjskie Pelmeni.

Hotel Hilton w Warszawie mieści 314 wyposażonych pokoi i apartamentów z dostępem do bezprzewodowego Internetu. Z najwyższych pięter obiektu można podziwiać panoramę stolicy. Główna restauracja hotelu - "Meza", znana jest z nowoczesnej międzynarodowej oraz polskiej kuchni. Do dyspozycji gości są również przestrzenne "Pistaccio Lobby Bar" oraz klub fitness - "Holmes Place", gdzie można skorzystać z siłowni, pełnowymiarowego basenu, jacuzzi, sauny i SPA. Hotel posiada największe w mieście centrum konferencyjne.




Komentarze

(kiedy jest to możliwe, sugerujemy podpisanie się)

(akceptacja regulaminu)


Tagi:
Hilton w Warszawie Hilton Pistaccio Taracce Sven Thomsen Meza Pistaccio Lobby Bar menu Pistaccio Taracce restauracje karta dań Euro 2012 jacuzzi basen SPA sauna centrum konferencyjne




Ta strona przetwarza dane osobowe oraz używa COOKIES. Szczegóły przetwarzania danych osobowych są opisane w polityce prywatności. Korzystając z tej strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki i akceptujesz regulamin strony. Wszelkie szczegóły w regulaminie, polityce prywatności oraz polityce cookies.
  Akceptuję