Ogłoszenia
Ogłoszenia
- Specjalista ds.turystyki - biuro podróży w...
- Sprzedam pensjonat Rabka Zdrój
- B.P. ITAKA w C.H.M1 w Czeladzi zatrudni
- NEKERA - Specjalista Wsparcia Sprzedaży
- Młodszy Specjalista ds. obsługi klienta
- Doradca klienta Biuro Podróży Itaka Kraków M1
- RAINBOW Doradca Klienta
- NEKERA - Flight Specialist
- NEKERA - Product Manager (Warszawa)
- pilot Wiedeń : 31.05-01.06.2024
Zbigniew Koźlik poprowadzi Festiwal Kapusty
Hotel HP Park Plaza z Wrocławia, należący do Polish Prestige Hotels & Resorts, będzie współorganizatorem II Śląskiego Festiwalu Kapusty, w ramach którego odbędzie się konkurs kulinarny "Kapuściany Smak 2012". Impreza odbędzie się 7 października 2012 w Arboretum w Wojsławicach.
Organizatorem Dolnośląskiego Konkursu Kulinarnego "Kapuściany Smak 2012" jest Wrocławski Ogród Botaniczny, a współorganizatorami Hotel HP Park Plaza Wrocław i Dolnośląska Akademia Tradycji i Smaku.
Głównym celem konkursu jest propagowanie i pogłębianie wiedzy o dolnośląskiej kuchni, opartej o produkty lokalne.
Konkurs poprowadzi pasjonat gotowania, charyzmatyczny Zbigniew Koźlik - szef kuchni Hotelu HP Park Plaza Wrocław, który dba o podniebienie gości czterogwiazdkowego hotelu, zaskakując jakością i smakiem potraw, bazując na zdrowych, ekologicznych produktach regionalnych.
W konkursie biorą udział kucharze, którzy wyłonieni zostaną w drodze eliminacji ze wszystkich nadesłanych zgłoszeń. Warunkiem uczestnictwa jest aktualne wykonywanie zawodu kucharza, natomiast na przyjęcie zgłoszenia nie mają wpływu: zajmowane stanowisko oraz wiek.
Zgłoszenia do konkursu należy przesyłać drogą elektroniczną na formularzu, który dostępny jest na stronie: www.hotelepark.pl
Termin nadsyłania zgłoszeń upływa 25 września 2012 roku.
Lista uczestników, którzy zakwalifikują się do Finału Konkursu zostanie zamieszczona na stronie internetowej Hotelu HP Park Plaza Wrocław do dn. 30 września br.
Przedmiotem konkursu jest danie główne, a obowiązkowymi produktami, które muszą zostać użyte do jego przygotowania są: kapusta oraz dowolne artykuły spożywcze (polskie / regionalne).
O zakwalifikowaniu do Konkursu zadecyduje specjalnie powołane Jury.
Serdecznie zapraszamy do wzięcia udziału w konkursie.
Komentarze
Tagi:
Dział gastronomia:
Przewodnik Michelin - więcej lokali z
Lepsza kondycja branży
Program inwestycji dla branży turystyka, horeca i
Oznaczenia pochodzenia geograficznego mają być lepiej
Dział hotele, pensjonaty:
Enoturystyka rozwija się w
Taylor Swift da zarobić
Starsze aktualności:
Sezon nad morzem nie jest
Jak sprzedawać w trudnych
eSky chwali system NDC
Chorwacja chce jeszcze więcej
ERIF BIG straszy klientów biur
Join Up! Polska uruchamia sprzedaż samych
Wzrost płacy minimalnej uderzy w hotelarstwo i
Programy wsparcia dla
Pasażerowie opóźnionego samolotu sami wykupili nocleg. Przewoźnik powinien to
Ecco Travel wraca z chińską
Radomskie lotnisko wpisane do rejestru
Turyści będą śledzić oszustów podatkowych?
LOT leasinguje kolejny samolot
Klienci Sky Clubu bezpieczni w domu
Wizz Air wyciąga dłoń do pasażerów bankruta
Znowu popłyniemy z Ustki na Bornholm
Orbis zamyka Arię po 45 latach działalności
Gdańsk wdraża nowy system informacji turystycznej
Turystyka literacka - prośba o wypełnienie ankiety
Polsko-skandynawskie zacieśnianie relacji
Egipt, Tunezja i Libia obecne na ITB
Airbus prezentuje wizję transportu lotniczego w 2050 roku
Czechy: wypadek polskiego autokaru
Zniżki na EuroGastro dostępne tylko do poniedziałku
O czym pamiętać wybierając się na spływ kajakowy?