TUR-INFO.pl | Serwis informacyjny branży turystycznej
ZAJRZYJ DO NAS NA: TUR-INFO.PL na Facebook TUR-INFO.PL na Twitter

Sieć pizzerii szuka franczyzobiorców

Krakowska sieć pizzerii New York Pizza Department w tym roku chce mieć 5 nowych franczyzobiorców.


Tomasz Jench z New York Pizza Department (NYPD) uważa, że zdrowa konkurencja jest ważna w biznesie. 'Wychodzimy z założenia, że nie należy obawiać się konkurencji. Zdrowa rywalizacja jest bardzo ważna i wymaga od nas stałego dbania o każdy, nawet najmniejszy detal. Do końca tego roku chcielibyśmy mieć około 5 franczyzobiorców. Do tej pory podpisaliśmy dwie umowy franczyzowe. Nie chcemy przesadzić z planowaną liczbą potencjalnych partnerów. Zależy nam na tym, żebyśmy byli w stanie zaoferować potencjalnemu franczyzobiorcy tyle wsparcia, ile tylko będzie potrzeba" - wyjaśnia.

Jak mówi właściciel restauracji, swoje menu kieruje głównie do młodych osób, w wieku 20-45 lat. Zdaje sobie sprawę z tego, że wyjście do restauracji bywa dla wielu dużym wydatkiem, więc oferta pizzerii jest skonstruowana korzystnie pod względem cenowym oraz jakościowym.

Nowi partnerzy firmy mogą liczyć na stałą pomoc oraz liczne promocje. "Oferujemy pomoc od samego początku działalności. Nasze wsparcie nie kończy się w momencie otwarcia placówki. Jako sieć współpracujemy z największymi dystrybutorami produktów z sektora Horeca, przez co jakość dostarczanych produktów jest na najwyższym poziomie, przy zachowaniu bardzo korzystnych cen. Dodatkowo każdy franczyzobiorca składa zamówienia bezpośrednio od dostawcy, przez co oszczędza na pośrednikach. Przy otwieraniu naszej pierwszej pizzerii chcieliśmy stworzyć taką atmosferę, aby nasi klienci nie chcieli opuszczać tego miejsca. Celem nadrzędnym było przybliżenie smaków Nowego Jorku w Krakowie. Wnętrze przypominające amerykański dinner, profesjonalna obsługa oraz przepyszne amerykańskie pizze i makarony to standardy które cechują nasze lokale." - skomentował Tomasz Jench.

Na krakowskim rynku gastronomicznym panuje bardzo duża konkurencja. Jednak Jench podkreśla, że powstaje bardzo dużo małych pizzerii,nienależących do żadnych sieci, które nie wytrzymują dłużej niż jeden rok.




Komentarze

(kiedy jest to możliwe, sugerujemy podpisanie się)

(akceptacja regulaminu)


Tagi:
pizza sieć New York Pizza Department konkurencja franczyza klienci rodziny menu Kraków




Ta strona przetwarza dane osobowe oraz używa COOKIES. Szczegóły przetwarzania danych osobowych są opisane w polityce prywatności. Korzystając z tej strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki i akceptujesz regulamin strony. Wszelkie szczegóły w regulaminie, polityce prywatności oraz polityce cookies.
  Akceptuję